- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirtimorc
senior tag
Anno a Krisztina telefonközponthoz tartozott, az kisközpont volt. Az látta el az egész második, és szerintem a XII. kerület egy részét is. Sok ház épült a 60-70-es években, akkor az nem igazán volt elit, kicsit külvárosként működött. 29-es busz csúcsidőn kívül 45 percenként járt, a Pasaréti útra levezető kis utcákban szánkóztak a gyerekek, ha óránként jött egy autó, már messziről hallatszott. A infrastruktúrát viszont nem bővítették, pedig a II/A rész is akkor népesült be igazán. A pasaréti téri telefonfülke előtt 30-40 perces sorok is álltak néha. Aztán valamikor a 90-es évek első harmadában bővítették a telefonközpontot, és akinek 20-30 éve volt igénylése (és ugye nem pártvonalon), az kapott akkor telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Így lettem telekomos, nem lettem telekomos, és vagyok telekomos...avagy az oszlop túl messze van!Eléggé vadul hangzik a...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest