- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: Microsoft, te drága…
- MasterDeeJay: Nagyon budget egér és billentyűzet. Tigertech
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Nálunk olyan nincs... Csak dsl. Bezzeg anyunak van a zalai dombok között, mindentől távol a Tarr tudna Gbit-es netet adni koaxon :-)
-
F34R
nagyúr
Érdekes dolgok ezek.
Mi lassan 15 éve költöztünk külföldre, és 6 éve jutottam el oda, hogy tudtam 300/30Mbit-es dsl-t rendelni (€53 havonta, csak internet) , pár évvel ezelőttig 20Mbit, aztán 100Mbit volt csak elérhető, de azt sem tudta stabilan. Költöztünk másik utcába a városon belül, ott lett ilyen elképesztő sebességű netem :-)
Mielőtt elköltöztünk, otthon már évek óta optikai kábel volt a lakásunkban... Ahol most lakunk, még mindig nincs rá lehetőség (Graz-tól 30km-re nyugatra egy kisváros, ami amúgy járási központ) , Graz felől már elkezdték a kiépítést, kb. félútig jutottak. €300-ért kötik be a lakásba, az eszközt meg kell venni, és ott is 300/30Mbit a legnagyobb csomag, szuper :-) Nem fogom beköttetni, mert a dsl-em is atom stabil, mindig tudja a megvett sávszélességet (talán 100m réz kábel van a routerem és a szolgáltató között)Viszont már régóta havi €8,90-ért van olyan feltöltőkártyás csomagunk, ami havi 1500 perc vagy SMS és 150GB adat amiből 15GB az EU-ban használható, de a kisebbik lányomnak az Apple Watch miatt nemrég szolgáltatót váltottam: havi €18,90 az országon belül korlátlan telefonálás és internet, plusz havi 30GB az EU-ban, és ez is csak feltöltőkártya, de ebben már benne van az óra csomagja is :-)
Az coax, docsis halozaton de erheto. ismerosnek is ilyen kakkantas net van Nemetbe. Mas kerdes ki mennyire hasznalja ki, es valoban a vezetekes net mocsokdraga cserebe a mobil nem.
-
Vasti74
senior tag
Érdekes dolgok ezek.
Mi lassan 15 éve költöztünk külföldre, és 6 éve jutottam el oda, hogy tudtam 300/30Mbit-es dsl-t rendelni (€53 havonta, csak internet) , pár évvel ezelőttig 20Mbit, aztán 100Mbit volt csak elérhető, de azt sem tudta stabilan. Költöztünk másik utcába a városon belül, ott lett ilyen elképesztő sebességű netem :-)
Mielőtt elköltöztünk, otthon már évek óta optikai kábel volt a lakásunkban... Ahol most lakunk, még mindig nincs rá lehetőség (Graz-tól 30km-re nyugatra egy kisváros, ami amúgy járási központ) , Graz felől már elkezdték a kiépítést, kb. félútig jutottak. €300-ért kötik be a lakásba, az eszközt meg kell venni, és ott is 300/30Mbit a legnagyobb csomag, szuper :-) Nem fogom beköttetni, mert a dsl-em is atom stabil, mindig tudja a megvett sávszélességet (talán 100m réz kábel van a routerem és a szolgáltató között)Viszont már régóta havi €8,90-ért van olyan feltöltőkártyás csomagunk, ami havi 1500 perc vagy SMS és 150GB adat amiből 15GB az EU-ban használható, de a kisebbik lányomnak az Apple Watch miatt nemrég szolgáltatót váltottam: havi €18,90 az országon belül korlátlan telefonálás és internet, plusz havi 30GB az EU-ban, és ez is csak feltöltőkártya, de ebben már benne van az óra csomagja is :-)
-
GoodSpeed
veterán
-
mentor_4
tag
grat!
hogy funkcionál a lidlis óra?
-
Graphics
Jómunkásember
A Netflix hiba képe nem jön be, hibás a link.
-
GoodSpeed
veterán
Tévedsz, FTTH területen van a boxom, UTP- el közvetlenül csatlakozik az ASUS RT-BE92U routeremre, de adatot csak akkor forgalmaz a routeren keresztül ha fut a Stream, egyébként tévézés közben 0, tehát a koaxon keresztül jön az adat:
HBO
TV -
F34R
nagyúr
par telepulessel mellettem, csak fiber-coax (talan fttc) es dvb-c. 250 es net a plafon amit rendelni lehetne. Sajnos itt a Telekommal semmi nem versenyez. Talan mobilszolgaltas volna meg megoldas.
-
gidalight
tag
Én szinte biztos vagyok benne, hogy FTTH terülteten IPTV alapon megy a VTV box (koax területen továbbra is DVB-C alapon), uh szerintem feleslegesen van benne a koax.
-
F34R
nagyúr
tobbszor neztem, hogy itt nalam lehetne-e One, es hat sajnos nem szolgaltat. Mondjuk nem sok difi lenne a Telekomos es kozte, viszont igy bemonopolizalta magat a T.
-
Klaus Duran
senior tag
2-3 éve mondtam le a vezetékest. Sokáig 3200-3600 volt.
Most néztem mennyi lenne 8-9k.
One lehet 6k ha online számlát ad. -
Szirtimorc
senior tag
Nálam is Digi volt, gigabites optika + TV. Valami alap ONT eszköz, meg külön egy pici router, de modem üzemmódban használtam. A TV meg kapta a koaxot, és simán ment kábeltévés üzemmódban.
Most hogy One lett, jól fölemelték az árát, és megtaláltak új szerződéssel. Amitől viszont falnak megyek, hogy nem maradhat a régi rendszer, hoznak új eszközöket. A régivel tök elégedett voltam, gyors, stabil. Minek hozzák az új csoda routert, mikor úgy is csak a modem mód kell, meg azt a nyomorult médiaboxot erőltetik, akkor is, ha nem akarom. Csak hogy legyen még egy kütyü meg távirányító? Ha minden maradhatna spórolnának egy csomó pénzt, és én is elégedettebb lennék.
-
GoodSpeed
veterán
Néhai 29-es körzetben lakóként, akkor még Monortelt (!), majd UPC-t meghallva, a hideg rázott! Szomszédom kínozta magát, elmesélése alapján éjszakánként 5-10 Mb/s-re is felugrott a sebesség.
Feleségemmel mikor összeköltöztünk, elmentünk lemondani a UPC-s kábel TV-t, ami még analóg volt. Ügyfélszolg, szeretnénk lemondani. OK, itt papír. Aláír, viszontlátás.
Felhívom a villanyoszlopra kiragasztott plakáton szereplő DIGI-s szerelőt.
Cső! Szeretnénk mindent. Holnap reggel jó? 9 órakkor volt minden.
Ugyanilyen flottul ment minden, mikor Szolnokra költöztünk.1 éve tönkre ment gyerekem telefonja.
Kell új, irány a MM, Moto valami, ajándék ONE kártyával.
Egy hét után mondom megnézem mán'.
ONE fiókot kell létrehozni egy feltöltőkárytás SIM aktiváláshoz!!
Mi a szájbatekertjóédes...!?
Chrome persze megkérdezte, hogy a jelszót mentse-e, mondom lóf@szt!De hát eljött az új nap, új számla 12k fölött! Szemdörzsölés, ez pedig annyi!
Pár perc gondolkodás után rájöttem, hogy TV adást akkor nézünk, mikor Anyós itt van és gyerekere vigyáz, IZAURA tv miatt nem fogok 4k-t pluszba csengetni, hulljon a férgese!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Irány az ügyfélszolg. Úgy szeretnék ONE-os lenni!!!
Srácnak mondom, hogy elég nekünk a telefon, és a net, TV nem kell.
Oké, van egy 70-es szám megadva, azon hívhat?
Gyorsan írjad csak át, 20.....
Kérdezi, milyen mobil előfizetésem van?
Yettel flotta, 7k, beszéd mindenhova korlátlan, 12G net, nem kell több!
Rendben, itt írd alá. Megy a kolléga, kicseréli a kicserélni valót.Én meg így lettem....
Ja a 29-es körzet az hírhedt volt. 😆
Olcsóbb net némi kompromisszummal ha ott lakik valaki, de ahhoz, hogy legyen ott is kell lakni. -
Geri Bátyó
addikt
Nekem még a Digis szerződésem van. Tartom, amíg lehet, mert a One a garantált tempót kb. betárcsázós szintre írja, nekem meg 200/50. Nem, mintha lett volna ilyen probléma, de így seggberúghatom őket, ha ez alá mennek.

Ami még eszembe jutott: A Diginél meg lehetett csinálni, hogy magánszemélyként szerződök, de a számla a cég nevére érkezik. Nyilván azért, mert a céges előfizetés már akkor is drágább lett volna. Nem tudom, hogy a Onenál van-e erre lehetőség.
-
Tomasz72
aktív tag
Néhai 29-es körzetben lakóként, akkor még Monortelt (!), majd UPC-t meghallva, a hideg rázott! Szomszédom kínozta magát, elmesélése alapján éjszakánként 5-10 Mb/s-re is felugrott a sebesség.
Feleségemmel mikor összeköltöztünk, elmentünk lemondani a UPC-s kábel TV-t, ami még analóg volt. Ügyfélszolg, szeretnénk lemondani. OK, itt papír. Aláír, viszontlátás.
Felhívom a villanyoszlopra kiragasztott plakáton szereplő DIGI-s szerelőt.
Cső! Szeretnénk mindent. Holnap reggel jó? 9 órakkor volt minden.
Ugyanilyen flottul ment minden, mikor Szolnokra költöztünk.1 éve tönkre ment gyerekem telefonja.
Kell új, irány a MM, Moto valami, ajándék ONE kártyával.
Egy hét után mondom megnézem mán'.
ONE fiókot kell létrehozni egy feltöltőkárytás SIM aktiváláshoz!!
Mi a szájbatekertjóédes...!?
Chrome persze megkérdezte, hogy a jelszót mentse-e, mondom lóf@szt!De hát eljött az új nap, új számla 12k fölött! Szemdörzsölés, ez pedig annyi!
Pár perc gondolkodás után rájöttem, hogy TV adást akkor nézünk, mikor Anyós itt van és gyerekere vigyáz, IZAURA tv miatt nem fogok 4k-t pluszba csengetni, hulljon a férgese!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Irány az ügyfélszolg. Úgy szeretnék ONE-os lenni!!!
Srácnak mondom, hogy elég nekünk a telefon, és a net, TV nem kell.
Oké, van egy 70-es szám megadva, azon hívhat?
Gyorsan írjad csak át, 20.....
Kérdezi, milyen mobil előfizetésem van?
Yettel flotta, 7k, beszéd mindenhova korlátlan, 12G net, nem kell több!
Rendben, itt írd alá. Megy a kolléga, kicseréli a kicserélni valót.Én meg így lettem....
-
GoodSpeed
veterán
Itt jobban látszódnak a kedvezmények:
-
GoodSpeed
veterán
Nekem 2006-óta volt Digi. Eredetileg TV is, de mivel egyáltalán nem néztem, már vagy 10 éve lemondtam.
A net viszont tetszett. Eredetileg koax volt és a legkisebb, 100-as csomag. Amikor azt megszüntették, azonos áron adták a 200-ast. Aztán jött az UTP és alig drágábban adtak 500-ast, majd jött az optika és lett 1000, azonos áron. Utána volt minimális áremelés, de semmi komoly. Majd jött az One és nagyon gyorsan lett 2.5-szeres az ár. Kicsit rühellem őket, de még mindig ez a legstabilabb szolgáltatás.Viszont a One sok esetben még így is olcsóbb tud lenni mint a T, esetemben a Telekom ajánlata:
-
Geri Bátyó
addikt
Nekem 2006-óta volt Digi. Eredetileg TV is, de mivel egyáltalán nem néztem, már vagy 10 éve lemondtam.
A net viszont tetszett. Eredetileg koax volt és a legkisebb, 100-as csomag. Amikor azt megszüntették, azonos áron adták a 200-ast. Aztán jött az UTP és alig drágábban adtak 500-ast, majd jött az optika és lett 1000, azonos áron. Utána volt minimális áremelés, de semmi komoly. Majd jött az One és nagyon gyorsan lett 2.5-szeres az ár. Kicsit rühellem őket, de még mindig ez a legstabilabb szolgáltatás. -
GoodSpeed
veterán
A UPC/Voda/One-nál én mindig is rühelltem ezt az "ügyfélmegtartós" hozzáállást. Ne má', hogy a hűségidő lejártakor mindig személyesen be kelljen mennem az ügyfélszolgálatra, hónom alatt a médiaboxszal felmondással fenyegetőzni, hogy feleződni tudjon a havidíjam egy "főnököt" felhívva. Ha lelkesednék az ilyen bazári alkudozásért, valami arab országba költöztem volna.
Így meg ugye legutóbb is "a fogyasztói igények miatt" megszűnt a csomagom, tehát átkerültem egy kevesebb csatornát tartalmazóba - havi 2000-re drágábbért. A hülyének is megéri...
Ezt amúgy csinálta a Telekom és az Invitel is. Szerencsére nekem csak akkor kellett bemennem pl az Invitelhez, amikor leadtam a cuccokat, mert szolgáltatót váltottam. Itt most elég volt kb másfél órát telefonálni.
-
joghurt
addikt
A UPC/Voda/One-nál én mindig is rühelltem ezt az "ügyfélmegtartós" hozzáállást. Ne má', hogy a hűségidő lejártakor mindig személyesen be kelljen mennem az ügyfélszolgálatra, hónom alatt a médiaboxszal felmondással fenyegetőzni, hogy feleződni tudjon a havidíjam egy "főnököt" felhívva. Ha lelkesednék az ilyen bazári alkudozásért, valami arab országba költöztem volna.
Így meg ugye legutóbb is "a fogyasztói igények miatt" megszűnt a csomagom, tehát átkerültem egy kevesebb csatornát tartalmazóba - havi 2000-re drágábbért. A hülyének is megéri...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- CF memória kártyák 512MB, 128GB (Nikon D500, D600, D610, D700, D800, D810, D850 vázakhoz)
- MSI Sword HX 16" FHD+ IPS i7-14650HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- DJI Osmo 360 Standard Combo hibátlan, még 1 év DJI Care Refresh
- Vadonatuj Logitech PRO X TKL - US, red linear
- AOC - Q27G4XF 27" 2560x1440 Gaming monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix GTX 1080 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 3420 (SFF),E3-1220 v5,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K1200 4GB VGA,WIN11
- Csomagolás sérült De Longhi EC 685 espresso kávéfőző fém ház / 1 hónap garancia
- iPhone 12 64GB 91% (3 Hónap Garancia)
- Megkímélt Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen, Ultramarine, 92% akku, 12 hónap garanciával!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)