Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Autó+mobil  »  iGO Primo

Hozzászólások

(#15656) OldMike válasza winhate (#15650) üzenetére


OldMike
őstag

Akkor az én Prestigio Geovision7777 navis tabletemmel kapott 9.6.7.270570 verziójú IGo-m biztosan valami látomás lehet, az ICS alatt :(
A Naviextras is csak pillanatnyi elmezavarában ismerte fel.

42LM660S

(#15672) Probé


Probé
újonc

A segítségeteket szeretném továbbra is kérni, hogy miért van az, hogy mutat és beszél rendesen Esztike, de késik.
kb. 250-300 méterrel előrébb vagyok annál mint amit valójában mutat.
Valahol esetleg ezt lehet állítani vagy sys. txt-ben kell átírni valamit?
Segítségeteket várom és előre is köszönöm!!!!

[ Szerkesztve ]

(#15677) snowdog válasza Probé (#15671) üzenetére


snowdog
veterán

Sajnos ennek ellenére sem teljesen tiszta számomra, hogy mi számít warez - nak.

Mivel ez a kérdés gyakran felmerül (és még gyakrabban kellene hogy felmerüljön) néhány mondatban megpróbálom összefoglalni a lényeget. :)

Ennek a témának a neve: "iGO Primo". Ennek megfelelően minden olyan témát meglehet tárgyalni ami ezzel a programmal kapcsolatos, és a beszélgetés egy legális verzióról szól. Akár linkeket is be lehet tenni, ha a linkről letölthető anyag nem áll jogvédelem alatt. Ezen kevés anyagok közé tartozik pl. a skin. De a nyelvi fájlok, a gyári hangok, és hasonlók már szerzői jogvédelem alatt állnak. Magáról a programról és a térképekről már nem is beszélve. Ebből következően ezek elérhetőségének közzététele a fórumban tilos!

És most jön egy olyan kérdés, ami nem mindig egyértelmű. Miből derül ki hogy valaki legális, vagy illegális programot használ, és azzal kapcsolatban kérdez? Ami teljesen egyértelmű, és nagyon általános, mikor valaki a kérdését így kezdi: "Wayteq gépre feltettem a Primo-t, és... ". Na ez a kérdés már biztosan warezzel kapcsolatos lesz, hiszen Wayteq gépen legálisan nem használható Primo. Vagy ilyen téma mikor valaki megnevez egy olyan Primo verziót, amit rátett egy androidos gépére, amiről tudható, hogy legálisan nem lehetett volna. És szintén ide tartozik, mikor valaki egy noname PNA-ra "telepít" Primo-t, hiszen legálisan ez sem lehetséges, mert PNA-hoz külön nem lehet Primo-t kapni (egyetlen kivételről tudok, a CNS, de házilag az sem megoldható).

Tehát ha valaki feltesz egy kérdést, és a válaszban az olvasható, hogy a téma warez, akkor azt jobb elfogadni, mint vitába szállni vele. Ilyenkor az a legcélravezetőbb, ha a kérdező átszerkeszti a kérdését egy olyan formába, amiből nem derül ki már elsőre, hogy a téma warez lesz.

(#15692) gipsztigris válasza laszlohu (#15687) üzenetére


gipsztigris
addikt

Nekem nagyon tetszik a 2.4-ben a Kombinált keresés. Egy beírással mindenhol kereshetsz.

[link]

[link]

[link]

[link]

"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-

(#15699) G@ben


G@ben
addikt

Lehet úgy használni a programot, hogy ne mondja nekem az útvonalat, hanem csak a beállított sebességtúllépés elérésekor figyelmeztessen? Vagy ezt csinálja, ha bekapcsolom, de nem terveztetek útvonalat vele? Az utat általában ismerem, de nem szeretném véletlenül túllépni a sebességet.

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#15700) gabor_01


gabor_01
senior tag

Van már új magyar kamera adatbázis?
Már ami az M0-át illeti?
Bár úgy tűnt nekem, hogy az eddigieket is mintha leszerelték volna.

Útvonal

Fórumok  »  Autó+mobil  »  iGO Primo
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.