Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Persze a lényeg,a hangminőség megint kimaradt, ilyenkor gyanaxik az ember, h megint nem véletlenül.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Azért nem írtam róla semmit, mert csak a Run Pro 2-t lehetett meghallgatni, de egy irtózatosan zajos, több száz emberrel teli teremben és előre beállított demó hangot játszott le. Szóval sok következtetést nem tudtam róla levonni, a mélyek tényleg erősebbek voltak, mint más open füleseknél. Ha sikerült tesztelni, akkor lesz róla bővebben.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
senior tag
Pont nem rég cseréltem le az openrun prot egy openswim prora, de akkor a run pro 2-ről még nem igen lehetett hallani, pedig érdekes koncepciónak tűnik. Főleg hogy a technológia egyik legnagyobb rákfenéjét próbálja kompenzálni, a (menet)szelet, a gyártó szerint egészen 25km/h-ig.
Egész beindult a verseny a valódi open ear füleseknél. Nemrég fedeztem fel a Beyerdynamic Verio 200-at és a jbl gear sense-t. Mindkettőt tökre kipróbálnám, ahogy az openrun pro 2-t is.Your life is a lie.
-
Predatorr
őstag
válasz viragdani01 #2 üzenetére
Nem tesztet hiányoltam, hanem paramétereket. Egyre elterjedtebb gyakorlat, hogy állítólag hű, de menő valami, műszaki adatokat meg nem találsz róla, de főleg a használt codecekről. (Most pont a haylou mori pro bosszant, még levélre sem válaszoltak. ) Ha nincsenek, a termék hulladék, megemlíteni sem kéne. Az SBC-s hangszaróim is durván tolják a mélyeket, de legalább minden más is tisztán jön rajtuk. Olyat is nehéz volt kifogni. A piac 95%-a szemét. Legalább.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen