Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
UdiAti
csendes tag
Érdekes koncepció, tetszik. Ez értelmesebb fejlesztésnek tűnik, mint a HMD cserélhető hátlapjai. Az meg, hogy külön fizikai gombot(csúszkát) is kapott a kulcs funkció, dicséretes.
-
janeszgol
félisten
Tetszik. De! Az S24U kezdeti kijelző színkezelése is kiverte a biztit az embereknél. Nem hiszem, hogy népszerű lesz ez.
De nekem tetszik. -
Degeczi
nagyúr
Eléggé parasztvakításnak tűnik, hiszen semmi köze az e-inkhez, így annak előnyeit sem mutatja föl, akkor meg minek?
-
UdiAti
csendes tag
Valóban nem ér fel teljesen az igazi e ink előnyeihez. Viszont hardveresen és szoftveresen több szemkímélő extra is van benne, amit más mobilok nem tudnak felmutatni. Átváltás után ráadásul jelentősen nő az üzemidő is. Ha valakinek van igénye az elektronikus eszközön történő olvasásra, és nem akar külön eszközt erre beszerezni, szerintem életképes "öszvér" megoldás lehet ez .
-
Degeczi
nagyúr
Ez így nagyon optimista eufemizmus...
Az e-ink legfőbb előnye a napfény alatti tökéletes olvashatóság lévén külső fényt használ (még a beépített megvilágítását is egy fölötte lévő üvegszál réteg vezeti oda, az nem háttérvilágítás), a kijelző csak visszaveri. Ennek viszont ehhez semmi köze, a hagyományos háttérvilágításos LCD-je a napfénnyel hiábavalóan próbál versenyezni (a cikkben látható katasztrofális eredménnyel)Egy másik lényegi e-ink előny az, h a megjelenített tartalmat a végtelenségig megtartja energiafelhasználás nélkül, vagyis csak a lapozások során van fogyasztása, utána bármeddig lehet olvasni az adott oldalt. Na, ez is teljesen hiányzik itt.
Harmadik fontos e-ink előny a bármilyen látószögből tökéletes olvashatóság, hát ez is teljesen hiányzik itt.
Ez csak egy bármilyen e-ink jellemző nélküli mezei LCD kijelző, ami kapott egy kék szűrőt és matt bevonatot, amitől egyrészt kissé elmosottabb, kevésbé éles a képe másrészt nincs semmilyen Gorilla-üveg védelem rajta, tehát erősen sérülékeny is egy másik telefonhoz képest.
Az meg majd független tesztekből derül ki, mi igaz az "akár 7 nap" marketingszövegből, de a fentiek alapján sejthetően nagyon erős túlzás lehet, minimumra levett fényerővel, kevés olvasással.
[ Szerkesztve ]
-
Érdekes megoldás. Nem hiszem, hogy ezért pénzt adnék ki.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
judas13
addikt
Nekem nagyon bejön ez a hibrid megoldás. Ahogy a YotaPhone is bejött anno.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Plug Life
senior tag
Matt fóliás LCD képernyő parasztvakításnak 😂
-
Komplikato
veterán
-
Degeczi
nagyúr
válasz Komplikato #13 üzenetére
Asszem fordítva: oroszként indult, hatalmas állami támogatással, aztán végül eladták kínaiaknak.
-
vanye
senior tag
Lehet, hogy csak én nem értem, de IPS-panelhez miért kell DC dimming?
Stern des Südens!
-
yanna
addikt
A színváltós én kicsi pónim se hatott meg, ez is kb. annyira.
-
veterán
Tetszik, de pláne a tabletben lenne ez jó, értelmes áron. Utóbbival biztosan baj lesz.
-
laci1892
senior tag
Ez így egy kalap... 😅
Ennek akkor lenne értelme ha valódi e - ink kijelző lenne kombinálva akár egy ips panellel. ( Van rá példa, igaz nem mobiltelefonos vonalon de nem gondolom hogy lehetetlen lenne megcsinálni. )
-
xxman
senior tag
Nagy kár hogy nem valóban eInk-re "vált", akkor kb instant get lett volna, ez így egy 0, egy nagy vicc, kb mintha monokrómba tenném a telefonom, meg levenném a fényerejét és a képfrissítést, amit most is meg tudok tenni, és ugyan úgy semmi értelme nem lenne.
I just wanna have some fun.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Asszociációs játék. :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen