Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Kipróbáltam, downgradelhető!
(#96168) FoxiestFox Alf nagy kedvencem.

-
stickermajom
addikt
Helló!
Keresgéltem a fórumban, de nem találtam választ: T460 BIOS downgradelhető Meltdown/Spectre előttire? Nem tudtam mitől lett rosszabb a "felhasználói élmény".

-
stickermajom
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszi szépen mindkettőtöknek! Van itthon amúgy még egy 65-ös kottára ugyanolyan volttal és amperrel, de különböző FRU-val. Az nem Thinkpadhez járt. Ezek szerint ezek valamennyire standardizáltak ilyen téren, csak fura a rengeteg különböző kódolás.
-
stickermajom
addikt
Üdv!
T440 65W-os töltője tud valami kárt okozni a T460-ban? Gyárilag csuri 45W-os járt hozzá, ez volt otthon csak nagyobb, ezért aggódom. _Elvileg_ az értékek stimmelnek, kérdés van-e az újabb töltőkben valami elektronika vagy miegymás ami probléma lehet?
-
stickermajom
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
Ja persze, gari nélkül én sem vettem volna meg, csak örülnék, ha nem kéne élni vele. Főleg, hogy hallottam olyasmit, hogy nincs mindig a toppon a Lenovo supportja ilyen téren.
Amúgy ahogy nézem ezek a dokkolási pontok az összesen ugyanúgy néznek ki, csak nem változtattak rajtuk most hirtelen..
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy T460-at, viszont az összefoglalóban található egyik linken sem dob semmit a szériaszámra. UK Site-on viszont igen. Ezek szerint csak UK-ben érvényes rá a garancia?
Illetve tervezem dokkoló beszerzését, az Ultra dock (40A20090EU) nem sokkal drágább, mint a Pro (40A10065EU), de egyik dokumentációjában sem találtam T460-at. Viszont a T460 oldalán hozza mindkettő dokkolót kompatibilis kiegészítőként. Jó vajon mindkettő hozzá? Illetve nem gond az Ultra nagyobb teljesítménye? (90W vs 65W)
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bittorrent topik
- Apple asztali gépek
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest