Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Egy ilyen töltő elbírna szerintetek egy T480-nal? -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
T480, Win11. Lenovo vantage-ben beállítottam hogy csak 60%-ig töltse az akkut. Ezt most szerettem volna alapra állítani de a vantage közben frissítette magát és eltűnt ez az opció. Hogyan tudom alapra állítani? -
Petrónius
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A magánjellegűt úgy értem hogy böngészés, filmezés, stb. Semmilyen személyes.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
teptep
üzenetére
(Első körben a munkahelynek kellene szólni, hogy biztosítsanak netkapcsolatot és ne a másét kelljen lopni
)
Lehet félreértettél.
Ezt nem lopom. A felhasználás magán jellegű. Ez egy jelszó nélküli (free) hálózat. Mielőtt elkezdtem használni, átmentem hozzájuk és megkérdeztem hogy használhatom e. A válasz igen volt. Ezt ők a bemutató terem látogatóinak tartják fenn. Vagy éppen aki arra jár.
Egyébként nagyon közel vagyok, egy üvegajtó választ el minket.
A többinek pedig utána nézek.
Köszönöm szépen a tanácsokat.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
zsolti75
üzenetére
és Francia91
Köszönöm a választ.
Ez az amit nem tudok. Utána tudok ennek nézni valahogy?
Ezt a wifit egy nagy műszaki bemutató terem szolgáltatja, aminek van titkosított és szabad hálózata is. Ez közvetlen a munkahelyem mellett van. Én természetesen a szabad hálózatot használom, ami eléggé szakadozik és a sebessége sem az igazi. Ezért gondoltam, talán egy jobb kártya segítene a dolgon. Bár nem értek a hálózatokhoz. -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Érdeklődőm a hozzáértőktől hogy T480-as gépbe érdemes beruházni a gyári (AC 8265) wifi kártya helyett egy Intel AX210-be? -
Petrónius
aktív tag
válasz
bytesizelife
üzenetére
Nem kell megmagyarázni egy vevőnek.
Ha szeretnéd eladni a gépet, letöltöd a legfrissebb gyári biost és felrakod. Max 2 perc.
Visszaáll teljesen gyári állapotra. -
Petrónius
aktív tag
válasz
bytesizelife
üzenetére
"Arról nem beszélve, hogy egy ilyen gép eladhatatlan: hogyan magyarázod meg a vevőnek, hogy a hivatalos BIOS frissítéseket nem szabad telepíteni, csak Síp Pista patchelt whitelistes verzióját?"
Erről szó sincs. Nyugodtan frissítheted a "gyári" bios-al. -
Petrónius
aktív tag
válasz
zsolti75
üzenetére
Köszönöm szépen a fáradozásod (linkeket).
Hiába van a patch, e nélkül nem tudsz szerkeszthető dump fájlt kiolvastatni semmilyen szoftverrel mert ezeken a gépeken titkosított a Bios. Ez az eszköz valamilyen úton megkerüli a titkosítást és az általa kiolvastatott bioshoz már felhasználható a 4 patch.
Tehát mindenképp szükség van rá.
T430-ig meg tudták oldani csak szoftveres megoldással. -
Petrónius
aktív tag
válasz
zsolti75
üzenetére
"Van már rá megoldás, az oroszok készítettek egy olyan író/olvasót ami a billentyűzet csatlakozón keresztül végzi a dolgát.
majd megkeresem az orosz bolt linkjét. Emlékeim szerint $60-80 +szállítás és vámolás volt az ára.
Egy T480 amit 60-70e körül árulnak, nem hiszem hogy megér ilyen beruházást."
Nézz körül T480 árakba. Nagyon gyenge a saccolásod. Az a rettentő alap.
Elkérhetném azt az orosz oldal linkjét?
Nekem megér 60-80 dollárt.
Köszönöm szépen.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
zsolti75
üzenetére
Tiszteletben tartom a tudásod, véleményedet.

De akkor mégis hogy sikerült talán sok ezer embernek? Haverom gépén a saját szememmel láttam. Ő Németországban "fillérekért" megcsináltatta. Hogy pontosan az általam linkelt kütyüvel csinálták e, azt nem tudom.
A linket megköszönöm.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
azbest
üzenetére
Belefér fizikailag, nem igényel adaptert.
Igen, jól tudod. Utolsó információm nekem is az hogy ilyen kütyüvel csinálnak egy egyéni dumpot és azt lehet szerkeszteni.
Ha már a témánál vagyunk, van itt olyan valaki akinek van ilyen kütyüje és meg tudná nekem csinálni a módosítást? -
Petrónius
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
"néha előjövő fekete képernyős (nem lehet bekapcsolni) bug-ra is ez a megoldás, ha találkoztál már vele."
Igen, sajnos már találkoztam vele (nagyon ritkán).
Ha nincs semmi hátránya akkor inkább mégis kikapcsolom.
Köszönöm. -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
T480-as laptop a kérdésem tárgya. Jelenleg a "gyári" recovery Windows 10 Pro dolgozik rajta. Driver frissítéseket letiltottam. Ha frissítenék Windows 11-re (előbb-utóbb muszáj lesz) ilyen esetben a drivereket is frissíti?
Gyanítom hogy igen de hogy biztos legyek a dologban, gondoltam inkább megkérdezlek Titeket. -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Ha kicserélem a gyári SSD-t a gépben más típusra, attól a "gyári" recovery telepítés mehet rá? Nem fog bekavarni? -
Petrónius
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Ok
Köszönöm szépen a tanácsot. -
Petrónius
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszi
barnam_ Pont a windows driver update-t szeretném elkerülni, letiltom és megoldva.
Köszönöm szépen a válaszod. -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Jól értelmezem hogy a Lenovo Vantage csak a Lenovo oldalán keres friss driver-eket? -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
A Lenovonak van olyan e-mail elérhetősége ahol érdemben foglalkoznak is az emberrel? -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Van egy olyan kérdésem hozzátok:
Lenovo T480, 4,5 éves. Ha letöltöm és feltelepítem a Recovery-t visszaáll a rendszer gyári, bolti állapotába. Lenovo driver, firmware, stb,stb. Ha erre ráengedem a Windows frissítést és talál újabb de nem lenovo által kiadott hanem a windowsba épített újabb drivert, stb,stb a régebbi lenovo dolgokat felülírja? Vagy pontosan hogy működik a frissítés?
Remélem nem kérdeztem oltári butaságot és érthetően fogalmaztam.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Ezeket már végig zongoráztam.
Köszi
Sajnos semmi eredménnyel. Amikor vettem ezt a kártyát, beletettem a gépbe, csináltam egy windows frissítést és működött.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
zsolti75
üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Arra gondoltam hogy van egy 64GB-os pendrive-om Ventoy-al a fedélzetén. Ez kezeli a telepíthető ISO fájlokat és csinálok a Recovery-ből is egy ilyet.
De ha nem megy, nem megy.
Ebben tudnál esetleg segíteni? Itt van a kép. Akár privátban is mert nem hiszem hogy ebbe a topikba való.
-
Petrónius
aktív tag
Lenovo Recovery-ből lehet telepíthető ISO fájlt csinálni?
-
Petrónius
aktív tag
Nem akarok kukackodni de mi nem érthető azon hogy megveszek egy gépet, telepített, regisztrált Windows-al. Azon van alapból egy partíció ami az esetleges hibákat visszaállítást hivatott szolgálni. Na én ezt szeretném létrehozni az új SSD-én.
-
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
"Házilag" létre lehetne hozni egy "gyári" helyreállítási partíciót SSD csere után?
Én csak olyan leírást találok ami USB meghajtóra csinálja meg. Vagy ez a leírás működik egy külön partícióra is? Csak az útvonal más? -
Petrónius
aktív tag
-
Petrónius
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Találtam oldalakat (érthetetlen leírással), találtam linkeket is de a legtöbb oldal be sem tölt.
Tudomásom szerint van, csak ez nem csak szoftveres hanem hardveres változtatás. -
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Kutatok, keresek, nem találok.
Tudnátok adni nekem egy linket ahol érthetően le van írva a T480 bios mod menete?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)