Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyKnight
tag
válasz
dmaty06
üzenetére
Szia

Nagyjából 1 hónapja untam meg én is ezt a szenvedést (T60)
Ha ugyan arra a jelenségre gondolunk, akkor az csak akkor következik be, ha túlhajtod a gépet.
A processzor túlhevülése okozza. Nekem 110 fok környékén kapcsolt ki
Takarítsd ki a ventilátort és sokkal jobb lesz. Én átlagosan 20 fok különbséget tapasztalok.
(A méréshez, illetve a hűtő fordulatszám szabályozásához tpfanconrol-t használok)
Tulajdonképp én szét sem szereltem, csak egy olaj nélküli kompresszorral kifújattam rendesen. -
EasyKnight
tag
Sziasztok!
Már több, mint 2 éve használok egy T60-as modelt. Az alap konfighoz képest annyiban változott, hogy kapott pár új RAM-ot, meg egy nagyobbacska merevlemezt.
A napokban tapasztaltam pár problémát:
Valószínű, hogy összefüggenek, viszont gőzöm sincs, hogy mi történhetett, mivel nem az én felügyeletem alatt történt... (Konkrétan a hugicám elvitte nyaralni, és így kaptam vissza... Jó tinihez méltón tagad mindent)1) Az akkumulátor nem kap jelet, illetve nem tölt, vagy "nincs behelyezve" (pedig benne van)
2) A gép kikapcsol, ha hátuljában lévő csatlakozó megmozdul.Ripityára szedtem a gépet, megnéztem az akkut, kicsit meg is takarítottam.
Most szigszalag tartja a helyén a kábelt, így nem mozdul el, de ez nem a legjobb megoldás, ha az ember hordozni is akarja a hordozható számítógépét.Volt már valaki, aki hasonló helyzetből talált kiutat, vagy jöhet a teljes alaplap-csere?
-
EasyKnight
tag
Hello!
Nekem egy T60-as IBM-em van, devn vele egy kis gond. A kábel csak bizonyos pozícióban ad le áramot, így van, hogy megmozdítom, és kikapcsol....
Azt szeretném tudni, hogy van-e it olyan, aki kötött már fix-re ilyen lapost, és hogy el tudja-e magyarázni, hogy a 4 vezetéket hogyan kell kötni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest