Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ogard
tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Köszönöm, ha minden kötél szakad én is azt szoktam csinálni. (Azért kérdeztem, mert gondoltam van valami spéci technika, amit nem ismerek.)
Még régebben beszereztem egy ilyen csavarkiszedő készletet, nekem többnyire ez szokott segíteni:
http://www.newark.com/moody-tools/58-0670/screw-extractor-set-slot-philips/dp/02M7851?ICID=mcm-redirect-product
De most se a fúrás, se ez, végül kétségbeesésemben a csavarkihajtót bitként a fúrópisztolyba fogva tettem a csavarfejre, két másodperc alatt kiszedte. Ezután rögtön ezzel fogom kezdeni, az tuti. -
darvinya
titán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Akkor szerencsés vagyok T61-el, bár annál leírása szerinti csavar helyett más hosszúságú van/volt, emiatt szerekezeti öntvény menete tőrt.
Menet rögzítőt alkalmaznak olyan helyen, ahol mozgás feszültség keletkezik, azaz szinte mindenhol.
Amit még tudok, hogy lassú forgású közepes nyomaték csavarhúzóval húzzák meg, és oldják ki.
Ha nincs ilyen szerszám, akkor ⅛ fordulat meghúzás, s rögtön oldás, ezzel rögzítő old.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Futás, futópályák
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy ruhás topik
- Titan Quest II
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Jelentem gomb a találkozás előtt 10percel lemondom embereknek
- További aktív témák...
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 16GB I 256GB I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi