Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Meggyi001: A kérdés...
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Igen, előbb írtam, mint láttam volna az inverterre a választ, elnézést. A listát nagyon köszönöm, nem hittem volna, hogy pont ezt elfelejtették eltüntetni a Lenovo szorgos dolgozói. A bővítés költsége tudom, hogy nem túl kellemes és kifizetődő, viszont már így is két ThinkPad-em van, és egy harmadikra nem szeretnék beruházni. Ráadásul van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy minden eszközömbe a lehető legtöbb, és legjobb dolgot szeretném belegyömöszölni, amit csak gyárilag lehet, vagy épp nem jár maradandó módosítással. Ezért is van az, hogy inkább költök rá, hogy működjön benne minden, mintsem átdugjam a bluetooth adaptert az asztali gépből. Meg igazából nem várok túl nagy dolgokat a géptől a fejlesztések után sem, hiszen tudom, hogy egy 14 éves eszközről van szó, aminek már rég nyugdíjban kéne lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook Go 15, N305 i3 8magos asus garis 2026.01.07-ig!!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest