Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• otps

aktív tag

válasz Tim82 #92716 üzenetére

a lapcsalád fórumain általában - nem véletlenül lett anonim a "Miért moderáltuk"-topik, vagy tűnt el a különféle üzleti feketelistás topikok nagy része

Hát amennyire én értem az itteni moderációt, az urak csak nem szeretik a sok topikot, de van van egy máig élő és működő ilyen topik: Feketelista, avagy a rossz boltok topicja

és természetesen a párja: A jó boltok topicja

Illetve a klasszikus, külső link: Tékozló Homár

Nem teljesen értem a problémát. Elég szomorú lenne, ha az EU-tag Magyarországon anonim nickeknek nem szabadna megbeszélniük a fogyasztói tapasztalataikat. Sőt, ez kifejezetten üdvözítő tevékenység lenne, fogyasztóvédelmi szempontból is.

Egy friss felmérés szerint, Magyarország a 28 EU tagállamból a 24. helyen kullog a fogyasztói jogok ismeretének tekintetében. Ez finoman szólva is aggasztó – lehet, hogy erről kellene minden állampolgárnak levelet kapnia -, mert a fogyasztóvédelmi intézményrendszer aránylag jól kiépített, illetve a fogyasztói jogok szabályozása is megfelelő. Azonban mindez hiába van, ha ennek ellenére simán elhajtják az embert a cipőboltban azzal, hogy „nem rendeltetésszerűen használta” a cipőjét vagy azt mondják az előző nap vásárolt műszaki cikkre, hogy elküldik bevizsgálásra és két hét múlva értesítik. Pénzügy és jog: a fogyasztói jogok

A sötétben tapogatózunk.

volt már, hogy mindenféle kellemetlen rágalmazási történetek kerekedtek ki a fórumokon

Áh! Lehet, hogy csak egy jó internetjogász kéne a csapatba.

Új hozzászólás Aktív témák