Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
soldi3r
üzenetére
Bevallom, ilyesmivel nem foglalkoztam soha, így nem tudom.

(#73385) hcl: Nekem átlagos "notinézési" távolságból pont jó ez a 120PPI körüli érték, amit ad a 14" és az 1600*900, vagy 1440*900-as felbontás. A sima 1366-os kijelzőktől notin felfordul a gyomrom kb, számomra használhatatlanok.

Én ezt az oldalt szoktam alapul venni, kb. olyan távolságokat ír, amiről nekem is megfelelnek az adott kijelzők [link].
(#73386) Tikakuka: Persze, ebben semmi meglepő nincs. Én is otthon szépen dokkolom a 24"-os Dell IPS-re.
Csak a gond az, hogy a böhöm Dell-t marha kényelmetlen magammal vinni a notival, és konnektor nélkül sem áll velem szóba, tehát mégis inkább a noti kijelzőjét viszem magammal... 
Nagyobb notit pedig a súlya miatt nem vinnék magammal, kisebb felbontást pedig a használhatatlansága, és katasztrófális képminősége miatt. Attól sírok, mikor számolni tudom a pixeleket...De szívesen meghallgatom, ha tudsz ilyesmire jobb alternatívát.
Ami mellett "nem kelnél ki az ágyból". 
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 3
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Lenovo thinkpad x13 g2 ryzen5
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak a gond az, hogy a böhöm Dell-t marha kényelmetlen magammal vinni a notival, és konnektor nélkül sem áll velem szóba, tehát mégis inkább a noti kijelzőjét viszem magammal... 
Ami mellett "nem kelnél ki az ágyból".