Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Gondwana
üzenetére
Én speciel annak is tudnék örülni, ha tapasztalataidról még részletesebben, akár egy cikk keretében is írnál. Szerintem ez sokakat foglalkoztató téma, én pl. azért tettem le az X40-ről, mert túl macerás lett volna a lassú 1.8" vinyó helyett a CF-es megoldás (értsd: vannak kipróbált és működő módszerek, csak rohadt drága a megbízható CF hozzá).
-
TOZ
addikt
válasz
Gondwana
üzenetére
Tanulsagos leiras. Engem spec nagyon erdekel(t) a tema.
A Jaunty bootidejevel kapcsolatosan az X40 (gyari 4200-as, mindenki altal lassukent szapult hdd) a kovetkezoket hozza legutobbi gyari kernellel.
A bekapcsolo gomb megnyomasatol szamitott 47 mp-ben login kepernyo. A jelszo beiras utani entertol szamitva 45 mp es mar wifire csatlakozott a gep.
Gondolkodtam kezdetben egy ilyen beszerzesen, de ezek a szamok alapjan elnapoltam (majd ha a felere lemegye az aruk, talan ujra napirendre veszem).
Ha mar oreg gepek jobbitasa es ubuntu van szoban... Tegnap megcsinaltam az X40-en a phc-s kernelt. Kikapcsolt wifi es bt eseten 8W ala is be-be kacsint a fogyasztas idle-ben. A felig feltoltott 60%-os nagy akkura kapok kb 2 ora varhato mukodesi idot... Uj akku vasarlas is elvetve...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 840 G8
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest