Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
audi100td
üzenetére
Ha már szóba kerültek ezek a gépek, ez az ajánlat megragadta a gondolataimat... Friss, ropogós kihozatal, még teszteket se nagyon találtam róla, az ára pedig elég korrekt...
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td
üzenetére
Igen, a másik hogy csúnyán tudnak kopni és ott egybe van építve sok dolog, nem olyan könnyen cserés mint TP-nél. Nem azt mondom masszív volt a 430 meg a 4300 is. De 430 sztem felépítésileg visszalépés az elődhöz képest, 430 meg hw-ileg nagyon elavult. A T400 halkabb valamivel az x200-nál, de ez is kb semmi
T400-nak nem hallottam hangját max suhogást ha agyon terheltem, x200-nál a suhogást hallom, de úgy hogy csendes helyen vagyok és nem megy se zene se tv. HDD bőven elnyomja motorzajával is. Kipróbáltam már sok mindent de most egy darabig sztem ácsi lesz
Ezt kibővítgetem amilyenre nekem kell aztán elleszek vele. Talán egy MB ami vetélytársa lehet bizonyos szinten, de olyat meg elvből se veszek.szerk: Valami magnézium ötvözet volt a borításuk, trimetalnak hívja a dell. 6500-ösön pl fedlapnál középütt simán be lehetet nyomni. A kisebb gépeknél nem volt stabilitási gond, de használati élmény elég gyeszura, ahogy bill meg touchpad is. Olyannak jók, akik még nem próbáltak TP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Battlefield 6
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Asus TUF A15 Gaming! Ryzen 7735HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe Notebook! BeszámítOK
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
T400-nak nem hallottam hangját max suhogást ha agyon terheltem, x200-nál a suhogást hallom, de úgy hogy csendes helyen vagyok és nem megy se zene se tv. HDD bőven elnyomja motorzajával is. Kipróbáltam már sok mindent de most egy darabig sztem ácsi lesz