- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
audi100td #32275 üzenetére
Ízlések és pofonk, aláírva
Gyere el, nézzd meg az én Hp mat, nx8220 2005....wsxga+ kijelzője mai napig veri az összes 1366x768 és talán az 1600x900 akat is....
Esés után...szegény ahányszor táskával (nem notebook táska) a földhöz volt csapva, esett le asztalról, mert lerántottam, úgy hogy autocad futott rajta stbstb vigyáztam rá nagyon, de ezek ennyi év alatt megtörténnek, napi használat és folyamatos hurimbálás mellett.... szóval pontosan tudom mit bír és soxor a nyakamat húztam be, hogy na basszus most mi lett vele és semmi...és az esztétikai és minden egyéb állapotában veri a 2-3 éves konzumer gépek akármelyikét....csak hát a pentium m 1,8ghz felett elballagott az idő
szóval egyszó mint száz, van egy olyan hp masinám amivel full elégedett vagyok, magasra tette a mércét minden tekintetben, de no offense, a hp mellett az lenovo meg dell (és apple) azok a gépek amiket én gépnek tartok és jó sansz van rá, hogy én is Lenovo tulaj leszek hamarosan
ettől még nekem a hp 8560w a legszebb, de a t520 vagy remélhetőleg a t530 lesz ami a mostani igényeimhez legjobban illeszkedik és remélhetőleg vásárlás után illeszkedni is fog legalább 5 évig
Chaser Ok ez az ütéselnyelő hatás is aláírva részemről
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- HP EliteBook 840 G5 512gb SSD. I5 Proci 87%akksi
- Dell Latitude 5300 Touch / i7-8665u
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest