Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
cadeyrn
üzenetére
Nincs olyan gép

1. Matt kaszni és kijelző - ennek sok megfelel
2. Szerelhetőség - könnyen hozzáférhető legye hdd, ram, cpu, ne kelljen fél napot bontásra szánni - még ennek is sok minden megfelel
3. Vagy backlitbill v bill megvilágítás, bill ne horpadjon, ne nyekeregjen, trackpoint jó ha van de nem feltétel - szűkül a kör
4. Legyen halk és az se baj ha nem forrósodik, TP design lenne az igazi, nem a rollcage miatt, az nem hat meg, ez tetszik a legjobban.
Viszont c2d-s verzióért sokszor gar nélkül nem szívesen adnék 110-130k-t egy T400-ért, ami nagyvonalkban hw terén is megfelel, de valljuk be már ha nem is elavult, de 2 generáció kijött azóta. Ott már sok alternatíva van amit megfontolnék. Most hogy még nézegetve a kijelző eltolás is nem annyira gyere be, nem tudom mi legyen. Ahhoz képest mikor T42-höz hasonló gépet kerestem csak erősebb hw-rel és mindenki azt mondta itt mind ugyanaz, derültek ki dolgok
Külsőre hasonlít csak hangos, vagy gyenge a zsanér, vagy melegedik, vagy elcsúszott a kijelző
Azt hittem egyszerűbb dolog lesz ez. Ami nagyjából kompromisszumokkal megfelel az drága nekem olyan hw-rel, ami még elmenne azt mondjátok alapból rossz..hát passz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Gombászkönyvek egyben
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Külsőre hasonlít csak hangos, vagy gyenge a zsanér, vagy melegedik, vagy elcsúszott a kijelző
Azt hittem egyszerűbb dolog lesz ez. Ami nagyjából kompromisszumokkal megfelel az drága nekem olyan hw-rel, ami még elmenne azt mondjátok alapból rossz..hát passz.