- N€T0X|N: Stellar Blade után
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
Penty #125034 üzenetére
Ez még egy rendes billentyűzetnek néz ki.
Ami nekem van céges gép az egy Precision 7560: ezen a nyíl gombok össze vannak nyomva, PgUp+PgDn csak Fn-el érhető el, és persze a numerikus miatt az egész el van tolva. Bármelyik TP-n jobban gépelek, mint ezen.
"Kedvencem" a numerikus blokk melletti bekapcsoló gomb, élvezet mikor véletlenül megnyomod és kikapcsol a gép -
válasz
Penty #125034 üzenetére
Az
Ő
Ú
Á
Ű
billentyűk azért kesekenyebbek, mert ISO-ban így fér ki. Alapból ANSI (USA) kiosztásnál normális minden "karakteres" billentyű, csak aBackspace
,| \
, egysorosEnter
,Shift
rövidebb, keskenyebb egy picit. Ez egy jó "spórolás" ANSI kiosztásnál, csak hát ISO-nál nem jön ki a matek, a kétsoros enter már túl keskeny lenne, így összenyomták azŐ
Ú
Á
Ű
billentyűket, ez jobb kompromisszum. Szerintem oké, esztétikailag még tűrhető, használatban nem okoz semmi problémát.Az Fn és Ctrl billentyű hardveresen is megcserélhető, ha esetleg úgy szeretnéd látni, habár szerintem aki nem vakon gépel az magára vessen...
A PrintScreen billentyű egy fasság, én Fn2-ként használnám, de még nem néztem utána hogy lehet átállítani.
Fényerő engem is zavar, hogy mindig megy. Amúgy a ThinkLight megszűnése az igazán szomorú.
A kurzornyilak mindig is kisebbek voltak kicsit (pl a 2007-es T61-ben is), de szerintem ez tök oké, abszolút használható, nekem nulla problémám volt vele. Viszont a Dell újabb laptopjainál sikerült a lehető legostobább megoldás megcsinálni azzal, hogy a bal-jobb nyíl normális, de közötte a fel-le az két félmagas gomb. Az ilyen laptopokat legszívesebben felgyújtanám a tervezőjükkel együtt.
Nekem a P16v-ben meglepően jónak tűnik a billentyűzet. Pl a T480s-hez képest sokkal jobb, pedig én legjobb esetben is hasonlóra számítottam, vagy inkább rosszabbra. T420-szal kéne összehasonlítanom, az az utolsó nem szigetes.
-
válasz
Penty #125034 üzenetére
Én sem tudom amúgy, hogy amikor tizenéve a legolcsóbb fostos telefonba is belefér egy környezeti fény szenzor, a fancy laptopokba miért nem, de ha már nem, miért nem konfigurálható teljeskörűen a háttérvilágítás.
Ha már van, és ratyibb tőle a billentyűzetmechanika, legalább be lehetne állítani...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Bundle topik
- Gamepad
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest