Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Oldman2
üzenetére
Valahol még a kábelem is megvan, anno én is belevágtam egy ilyenbe.
Csatik ugyanazok, a gond ugye az áramfelvétel mérete, úgyhogy az lehet külső betápos lesz.
Ventit pedig meglepő, egy x200 ventire
Házat azért ajánlom, mert könnyen shortolni tudsz bármit a lapon és egy x200 ház ára, well, zero forint hacsak nem zsír új gyári. Kijelző so-so, monitor nem árt. Cégen is volt távgép minden nélkül és amikor távgépről nem éred el meg rohangálsz monitorral meg minden mással
-
válasz
Oldman2
üzenetére
Ötlet semmi?

Ezen felül nem sok mindent találtam eddig.
A többlet energiaigényre eddig nem is gondoltam... viszont van itthon egy külső 3,5"-os ház saját táppal, az USB porton csatlakoztatva mennyire lesz siralmas a sebesség?
-
Pano
veterán
válasz
Oldman2
üzenetére
Hali!
Kéne egy kis help.
Ram bővítés miatt szét lett szedve egy új P14s Gen1. A touchpad alatti részen az alja visszapattan, de valamiért pár pillanat múlva elenged és nem marad ott és hézag lesz.
A pattentek nem törtek, minden a helyén van, mindegyik elemen, de valamiért miután bepattan elválik magától.
Itt egy videó is róla.Párszor próbáltam szétszedni, újra összerakni. Elsőre minden bepattan és pár másodperc múlva kipattan.
Próbáltam úgy, hogy elsőre ott pattintom be (hátha valami feszülés van), úgy is, hogy elsőre a sarkait vagy csak az oldalát és úgy az elejét...de mind hatástalan
Van tippetek, vagy garancia?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 3
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Lenovo thinkpad x13 g2 ryzen5
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest