Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
iEder
csendes tag
-
rgeorge
addikt
válasz
audi100td
üzenetére
A számla igazán ahhoz kell, hogy a végfelhasználói használatba vétel időpontját lehessen vele igazolni. Ezt a service tag (pontosabban a serial number, a service tag az Dell-es elnevezés) nem ismeri, és több hónap is eltelhet a gyártás és a fenti időpont között. Ha rendeled a notit, akkor ott a szállítási idővel minimum eltér a két dátum. Ebay esetén persze az első használatba vétel dátuma nem ismert, viszont a serialt el lehet kérni és az alapján beazonosítható legalább a legrosszabb eset.
-
iEder
csendes tag
válasz
audi100td
üzenetére
Subidu és audi100td!
Ha láttok i5-ös és IPS-es alapváltozatot (nem full extrás 4-500-ért) linkeljétek már légyszi be, mert egyszerűen nem találok ilyet.
Az új Ivy-s i3-as baromi jól hangzik, pláne ha létezik IPS paneles (azonnal csapnék le rá). Ja, hogy az ebay-en... Ha onnét rendelek, akkor a garancia hogyan néz ki? Gondolom az itthoni szervizesek kiröhögnek egy ebay-es garipapírral... -
Chaser
legenda
válasz
audi100td
üzenetére
Intel ati az tiszta, de hogy coreduo és c2d is különbözik azt nem tudtam. Intel-atinál a gpu részleg máshogy van, de coreduo vs c2d-nél mi a különbség?
Jah, ha már T60. Samsung 840 tökéletes összhangban működik benne. Már bánom hogy nem vettem kettőt, caddybe is azt raknám

-
mustang28
tag
válasz
audi100td
üzenetére
Ok! Próbáltam közben manuálisan is ! Végigfut a telepítés varázsló, és kérdi, hogy restart? Hát persze... mondom én de újraindítás után is semmi! Nem találom a programok között sem, és az aksi ikon se jelenik az alsó tálcára. Lehet egy régebbi verzióval kellene próbálkoznom?
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td
üzenetére
Mindenki arra költ amire akar. az meg hogy mi mennyibe kerül, hát keresni kell alternatívákat
Részemre max T510, véletlen se adnék többet nem IPS gépért. Ha az üzemidő lenne fontos úgyse 15" gépeket nézegetnék. Majd veszek egy 10" tabit ami tud 7-10 óra üzemidőt, HD felbontással ami IPS v MVA, aztán jól kiröhögöm az összes új TP-t meg minden egyéb gépet mert amire nekem kell egy mobil gép a tabi is tudni fogja. 6-od annyi tömeggel és IPS kijelzővel 70-80k-ért itthonról? Igggen 
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td
üzenetére
Na most 1-2 óra bumm. Különbözetből bőven jut ultrabay akkura meg egy tartalék 9 cellásra is. Ha meg az üzemidő kiemelten fontos úgyse 15" gépet vesz az ember. De hát ki mire költi a pénzét

szerk: Shadowfax: Nekem van legál w7-em, asszem több verziós. Ha másképp nem megy elpostázom.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td
üzenetére
Az a nagy helyzet, amiket néztem mindnél több a kompromisszum mint a mostani T60-nál - itt csak hw van -, legyen az 150, 250, vagy 300+ k összeg...elég szomorú. Vagy kijelző, vagy hűtés, vagy hangos, vagy csilli, vagy szerelhetőség vagy ezek kombinációja
Egy precision 4600 állna az elképzeléseimhez közel, de 300k-ért abban még nincs IPS, nem túl halk, ati vga nem lekapcsolható.soldi3r: Nekem is ilyen volt x200-ban az LG. 2.5 évesen valamivel gyári kapacitás felett, 50-60cc-vel.
-
-
SzalaiG
addikt
válasz
audi100td
üzenetére
Mi az az RST? Miért kell?
Hiába írom be a parancssorban a bekapcsoló parancsot kiírja, h bevan, de a sentinel szerint inaktív:
A mozgó alkatrész nélküli meghajtó (SSD) állapota hibátlan. Problémás vagy gyenge szektorok nem találhatóak.
Az SSD TRIM funkciója támogatott de inaktív. Javasolt az operációs rendszer, lemezvezérlő vagy annak illesztőprogramjának frissítése az optimális teljesítmény eléréséhez.
A kondíciót a következő SSD-specifikus S.M.A.R.T. attribútum(ok) értéke határozza meg: #177 Wear Leveling CountNincs szükség beavatkozásra.
-
Tikakukac
titán
válasz
audi100td
üzenetére
Ez felvillan, alapból olyan 10%-on stabilan világít. Hardveres kapcsoló okés. Csak ugye nem villog. Érdekelni engem sem érdekel, anyámat meg még úgy nem fogja.
salieri.: De ki az az elmebeteg, aki csakis és kizárólag 2006 legeslegvége, max 2007 február közötti cuccokkal rak újra egy gépet? És itt alsó hangon billzet-palmrest-bezel-alsó burkolat-fedlap kombóról beszélünk, mert ezek tök újak és 5 év alatt bármennyire is tartós valami, annak nyoma van/lenne

-
-
Tikakukac
titán
válasz
audi100td
üzenetére
Az x200 az mondjuk kapott az élettől rendesen. Fél kiló morzsa a gép belsejéből, a kijelző mögött is találtam bőven, nem kispályás munka volt azt oda berakni. Eléggé betegesen néz ki, de mechanikailag az ünnepek között 100%-ra megoldom, ahogy meg kinéz, hát na Istenem, rendesen és tisztán tartom, arról nem tehetek, hogy 5k egy palmrest, javítani meg 1 perc volt üvegszálas cuccal, az meg mindig van a garázsban.
Palmrest, fedlap, billzet meg talán bezel csere, nomeg egy gumitalp és tök új lenne. De minek...Dobozos kora óta velem van a DV5, ennyire szolidan használva noti nem nagyon van, mindig megkapta a törődést. De por ebben is van, kijelző körül belül mindenképp. Ebben meg semmi. Se alatta, se mögötte, se belül. Szóval vagy elvitték egy pedikűrre és fodrászhoz, vagy valami nagyon finom helyen volt nyomogatva szvsz. De ez is ilyen kis mellékszál, én örülök leginkább, hogy tiszta. Mindenkinek ilyen gépet kívánok megvásárolni

-
salieri.
őstag
válasz
audi100td
üzenetére
Próbáltam 5 modullal.
Samsung,Hynix,Kingston
De volt memtest is . Kb 50 pass.
Gondwana: randomra csinálja a betűk kirakását! Meg nem ebben nyilvánul meg igazán.
Hanem pl végigmegy a power manager telepítése majd nem indul el hiányzó dll.
Vagy letöltök egy filét, hibás a csomagolt file. -
CharlieDrop
veterán
válasz
audi100td
üzenetére
igazából arra gondoltam, hogy a win7-ben egész jól működött a driver integrációja a lenovonak, nvidia driver problémát mondott telepítéskor, de meg sem tudom nézni, hogy tényleg rossz-e. Jobban bele kell ássam magam a win8 lelki világába. És mint mondtam a tapipadot sem tudom finomhangolni, hiába szedtem le a lenovo drivert.
-
Tikakukac
titán
válasz
audi100td
üzenetére
Hallottad volna a rikácsolást, hogy miért nem pontosan! olyan, mint az XP. Én meg elmondtam, hogy ha még egyszer arra a gépre azt kell raknom, akkor a kövi összefosás után vigye boltba és csináltassa meg pénzért.
Bezzeg az új vasaló csoda na annak a megtanulása nem nagy cucc. Ez van, ezt kell szeretni.
Faternak mondjuk spec tablet amúgy is a gép, meg grátisz spec szoftverek, ott XP lesz 10 év múlva is, lefogadom.
Az Office felületekről pedig nem kis véleményünk van infókar szinten (is), hányás. -
Tikakukac
titán
válasz
audi100td
üzenetére
Abban a remek helyzetben vagyok, hogy a telóm megesz 3 oprendszert alsó hangon. Használtam ott is csempét, meg ugye adott nekem 3 fajta Sense, meg még 3 fajta droid skin stb stb. Tényleg imádom az újdonságot, szeretem a minimal dolgokat is. Ott is felhúztak ezzel a beterelünk valahova dologgal. De itt gépen, így, ebben a formában ez az én ízlésemnek még mindig nagyon kuka. Anyámnak főleg kuka. Ahhoz meg én túlságosan el vagyok kényelmesedve egy TP előtt, hogy bármit bármivel bárhogyan átrakjak, hogy menjen. Ez van, update lehetőség adott, ha sikerül kigyilkolni pár dolgot, akkor majd talán. Hozzáteszem, azért nem kis munka volt anyámnak a win7 is, az öregebbek, pláne mifelénk nem esznek meg akármit. Nomeg az Apeh is szeret kiadni olyan dolgokat, amik win98 alá vannak optimalizálva és tudnak dolgokat az újabb rendszereken.
Ettől függetlenül biztosan nagyon jó.
-
Francia91
veterán
válasz
audi100td
üzenetére
T60p-m van, minden driver W7-es módban tökéletesen telepítve, rendesen működik, Power Manager úgyszint perfect. De minden ThinkVantage szoftver fent van, hibátlanul működik. Egyedül a Toolbox dobál hibaüzenetekkel.
Szerk.: jóval kevésbé használja a hardvert a Win8, mint a 7-es, 4-5 fokkal hűvösebb a gép, FullHD-t is sokkal kisebb terheléssel viszi. Gyorsabb is, mint egy frissen telepített W7
-
Tikakukac
titán
válasz
audi100td
üzenetére
Na ez a baj, anyámék használnak egy tonna olyan cuccot, ami 10 év vagy régebbiek. Örülök, ha a win7 megmarad.
A csempés meg többi f@szságot meg én sem bírom, ő meg főleg nem fogja. Elég terror nekem a cseklő-nyakló-forgó menü 2010 office alatt a suliban, bár szerencsére lehet vinni saját gépet. -
Tikakukac
titán
válasz
audi100td
üzenetére
Ha adott egy x éves motor, értéke annyi, mint a topik gépeinek a fele, amin a fényezésnek patikának kell lennie, akkor oda sem mehet be pár kósza olajcsepp a festékbe. Van berakva egy olajleválasztó-előkészítő kütyü és kész. Senki sem mondta, hogy literszám köpködöm a gépekre a kompi olajat.
-
salieri.
őstag
válasz
audi100td
üzenetére
Igen sajna, sok öreg kijelző van erre is nagyon ajánlott figyelni , láttam én is ilyet "megsárgult kép"
gyenge fényerő.
Itt egy video T60 ,T61-ről -
mustang28
tag
válasz
audi100td
üzenetére
A thinkwikin láttam!
-
-
btudos
nagyúr
válasz
audi100td
üzenetére
Az aljára szerelhető(dokkcsatin keresztül) is 9 cellás, a kérdés főleg az, hogy inkább használjam a 6 cellásat is, vagy megéri elrakni hogy esetleg 1-2-3 év múlva, ha a helyére vett 9 cellás megdöglik, akkor legyen.
(Árban megegyezik a két konstrukció, a különbség ugye főleg az, hogy a slice akkuval kiegészítem a 6 cellásat, míg a 9 cellással helyettesítem. De az ebből fakadó különbség kevésbé érdekel, mint az akku használaton kívüli élettartama.
) -
Tikakukac
titán
válasz
audi100td
üzenetére
Hasonló eredményre jutottam én is. Igaz, most lenne egy elég tuti t43 30k-ért, csak ugye akkor azt később adjam el, meg blablabla, macera, most nincs időm nepperkedni.
De akkor átnézem az állományt.
Kintről honnan érdemes nézelődni, ha érdemes egyáltalán? Kisebb hibák beleférnek, én összekukázok akármit, maga a panel és a fő részek kellenének.
-
futo001
senior tag
válasz
audi100td
üzenetére
Használ valaki olyan gépet, ami Intel / AMD GPU-kat egyaránt tartalmaz?
Intelnél sok gond nincs, szép a fekete és más színekkel sincs gond.
Ha átváltok AMD-re, a fekete árnyalatai zajosak játéknál, filmnél, de még az asztalon is tört fehérnél, szürkénél. Próbáltam állítgatni a Catalyst Centerben, de nagyon minimális a javulás.Ennyire gyenge a Mobility képminősége? Vagy a kijelző ennyire gyatra?
(mondjuk a kijelző nem a Lenovo gépek erőssége, de azért ez tényleg kritikán aluli ami nálam van)Lenovo T400, Mobility 3470, Catalyst verzió: 2012.0504.2334.40448
-
Gondwana
addikt
válasz
audi100td
üzenetére
(Ha valaki keresné, a hibernáció letiltása Admin Command Prompt alatt powercfg -h off,
ami meg a legszebb benne, hogy Fn+F12-re magától aktivizálódik, tehát ha néha mégis szükésg van rá, 15s alatt újból kikapcsolhat.)Anno tettem egy 64GB-os X25-E-t a T60-amba, hogy majd örök élet +1 nap. Lehet sejteni, hogy összesen 365 napot nem töltött benne, most épp a céges igásló-gépben lakik (Fuji FDi minilabor főkonzolja), egyre inkább azt hiszem én is, hogy előbb fogja ezeket kinyírni egy napkitörés, mint a wear-out. Szerintem ténylegesen csak align kell, de azt linux alól szeretem tologatni (libparted 2.3-tól kezeli jól a gparted, ami pl. Live Ubuntu 10.10-et jelent) - bár már a W7 is megcsinálja magának (255 helyett 240 head végre)
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A garancia jegyen fel voltak sorolva a hivatalos szervizek, az albacomp volt az első. Na én meg várhatok hogy visszajelezzenek
Részemre max T510, véletlen se adnék többet nem IPS gépért. Ha az üzemidő lenne fontos úgyse 15" gépeket nézegetnék. Majd veszek egy 10" tabit ami tud 7-10 óra üzemidőt, HD felbontással ami IPS v MVA, aztán jól kiröhögöm az összes új TP-t meg minden egyéb gépet mert amire nekem kell egy mobil gép a tabi is tudni fogja. 6-od annyi tömeggel és IPS kijelzővel 70-80k-ért itthonról? Igggen 
Egy precision 4600 állna az elképzeléseimhez közel, de 300k-ért abban még nincs IPS, nem túl halk, ati vga nem lekapcsolható.

Püff neki!