Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
donjohnson
üzenetére
Tulajdonképpen halk, csak maga a tudat hogy "feleslegesen" pörög a venti. Egy olyan gépet fogtam be magamnak, hogy a belseje teljesen újszerű. Billentyű csuklótámasz kopásmentes, mint az új olyan.A külső burkolaton - a fedlapon - van 1-2 karc a gumi borításon. A venti is patika benne.
Apropó venti: Azért megszokásból átpasztázom. A felső burkolat lepattintása mennyire "kockázatos"? Könnyen törik?
-
embe
nagyúr
Köszi!
Lenovo gépet még nem használtam, most egy 420-assal kezdem az ismerkedést.A venti ezeken a gépeken soha nem kapcsol ki? A biosban sem találtam ennek állítására semmi lehetőséget. vagy csak figyelmetlen voltam.
Most 44°-os a poci, de egy a venti 1,9-2.0-on pörög most is.
A Notebookfancontrollt mellőzném. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
A Lenovo support oldalán található "System Update" futtatásához kell valami segédprogram pluszba? Ha elindítom, akkor pár másodperc után beszürkül a kijelző, de nem történik semmi. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
A T420 borítását mivel lehetne, mivel ajánlott tisztítani?
Egy szövettel kicsit megdörzsöltem, olyan volt mintha egy pár karc eltűnt volna. -
embe
nagyúr
Van olyan alkalmazás amivel a Lenovonál le lehet csekkolni Windows alól az akku állapotát? Mint a HP-nál is van, ami cellánként jelzi az akku állapotát.
-
embe
nagyúr
válasz
Tikakukac
üzenetére
A "háztartásban van 1-4-8-16-32-64 -es pen bőven. Csak gondoltam minél kisebb annál gyorsabban bebootol. Ez az XP mini is vagy 600MB. Gondoltam erre a célra csak van valami kisebb méretű.
Illetve nemcsak Lenovo, más gépek is képbe jönnek.Ezért kellene egy kisméretű, penről bootolható rendszer.
-
embe
nagyúr
válasz
Tikakukac
üzenetére
De ha van előtted több gép is akkor nincs idő bontogatni.
A LiveUSB micsoda? Ez egy telepítő nem?
A Puppy oldalán is van egy rakás verzió...... már most belebonyolódtam, hogy melyik kellene...Akkor egy kisméretű Linux a cél amivel megtudom oldani az info szerzést, lehetőleg 1GB-os penre felmenjen.
-
embe
nagyúr
válasz
Tikakukac
üzenetére
Akkor ezt lehet ugye penre telepíteni. Aida fut rajta? Vagy van olyan program, ami ez alatt a Linux alatt megmutatja a pontos hardver összetevőket?
Ubuntu melyik? 16.04.1 LTS vagy 16.10
Egyszer próbálgattam valami Mint verziót...vagy valami ilyesmi volt a neve.
Olyan változat nincs ami 1GB-os penre felmegy?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy telepítetlen Thinkpad-nál hogyan lehet megállapítani, a kijelző típusát, illetve felbontását? Van valami teszt menü a biosban? -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. 220x-be hogyan kell belépni a biosba?
Egyszer már sikerült pedig...
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Unokatesómnak telepítek egy 420-as Thinpad-et, Windows 10 64-es ment rá.
Egy telepítetlen hardvert ír ki az eszközkezelő:
ALPS Integrated bluetooth device.Már végignéztem egy rakás drivert, de nem akar működni.
Illetve az FN gombokhoz egy drivert nem tudna valaki linkelni?
A support oldalról már mindent ( szerintem) feltettem.Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest