Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
soldi3r
üzenetére
Két gép egymás között is 11-12-vel másolt. Másik gépről - szintén wifin - is annyival másolt.
Kábellel rákötöttem a routerre a lapost, akkor 5-6x sebességgel másolt. 50-60-70-el.
Másik routert is kipróbáltam, akkor nemcsak wifin, hanem kábellel is lassan másolt.
Costum fw-t is próbáltam, nem változott semmi.Most: passz.
-
embe
nagyúr
válasz
azbest
üzenetére
6 hónapig nem szoktak meglenni a laposok nálam.

A belakott rendszerem ráfért egy 32GB-osra. És még maradt 10% kb. szabad hely. Ezért gondoltam, hogy egy 64GB-ossal ellennék. 2,5"-t nem akarok, elég lenne az msata egy hdd-vel.
Most egy Seagate SSHD van benne.
Felesleges ilyen nagy méret, csak amikor vettem GB/Ft. arányban ez volt jó.Na akkor nekifutok megint: tehát a másolás sebessége 11-13MB/s

-
embe
nagyúr
T430-ba msata SSD inkompatibilitásról van info?
Egy 120-128GB-t tervezgetek, bár a rendszernek egy 64-es s megteszi, mellé marad úgyis egy vinyó. Egy 32-essel próbáltam, azzal szépen megy. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
T430-al (is) belefutottam ebbe a jelenségbe.
Megkérdezem itt is, esetleg nincs tippetek a megoldásra? -
embe
nagyúr
Na bakker!
Nem is néztem, hogy más a tokozása.
Ezt akkor benéztem. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
T430-hoz, W10-re működő Hotkey drivert tudtok? -
embe
nagyúr
Sziasztok!
T420 és 430 kijelzője kompatibilis egymással?
Illetve a HD és a HD+ kijelzőnek más a csatija? Vagy csak simán át lehet cserélni? -
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Lenovo T420S-hez, Win10 alá, tudnátok adni egy USB3-as drivert? Az aljzatban valamiért az egyik ( más gépben működő USB3-as pen ) nem akar működni. Az USB2-esben működik. Illetve másik USB3-as pennel szintén működik. Akkor valamiért nem komálja ezt a pent?
Köszi előre is! -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Touchpad matricára van valami bejáratott kínai eladó? Ezek az ebay-es matricák jó minőségűek? -
embe
nagyúr
Most volt téma nemrég ( de nem találom) hogy indítás után a a feladatkezelő szerint a lemez majd 100%-on pörög.
Mi volt az oka annak? Ha magára ismer akinek ez probléma volt, megírná hogy mi okozta neki ezt?
Én az F-Secure-ra gyanakszom.... -
embe
nagyúr
válasz
beherit
üzenetére
Ha Broadcom 802.11.n, akkor a W10 speciális indítási lehetőségei közül használd azt amelyik nem csekkolja a digitális aláírást - 7 gomb - és tallózd be ezt a drivert az eszközkezelőben, saját lemez etc...! Előtte persze csomagold ki egy mappába!
Kipróbáltam vagy 50!!!! drivert anno, ez megoldotta.
wifi driverA poén hogy ez a verziószámú ott szerepelt a DELL honlapján, csak a service tag alapján, op. rendszer helyesen leszedett drivert nem hagyta telepíteni, mondván nem stimmel az op. rendszerhez.

-
embe
nagyúr
válasz
beherit
üzenetére
Miért ennek van?
Úgy hogy gondol egyet és akkor otthon jó, melóhelyen szar. A DELL-nél találtam erre megoldást egy driverral megszűnt, Lenovonál még nem. De HP-val is csinálta.
Szerintem valami W10 hülyeség, mert a router topicjában is voltak többen akik így jártak, és a közös a W10 volt. -
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
válasz
donjohnson
üzenetére
Mivel a számítástechnikában bármi előfordulhat, ezért írtam le, úgymond pontosítva a dolgot.
-
embe
nagyúr
Én is megnéztem az X220-al, átmegy a hang DP/HDMi adapterrel tévére. Igaz én .avi-val próbáltam.
-
embe
nagyúr
Ezek mennyire tuik? Nem vágják haza a gépet? Egy tuti letöltési forrást tudtok adni?
-
embe
nagyúr
A Lenovonál is létezik fehér lista a wifi és a wwan kártyához?
-
embe
nagyúr
válasz
MrSealRD
üzenetére
Igen ez van fent nekem is.
A poén az volt a DELL-el, hogy pár napig otthon produkálta a wifi jel eldobást, míg a melóhelyen minden ok volt. Utána gondolt egyet, és akkor fordítva otthon volt j, a melóhelyen meg vacak.
Lehet valami biztonsági beállítási hiba lehet.
De a DELL-nél egy új driver oldotta meg. -
embe
nagyúr
T420 stock wifi kártyához, W10-64 alatt ki milyen drivert használ? jelentkezett egy olyan hiba megint, hogyha rájön a gépre, akkor dobálja a hálózatot itthon, "nincs biztonságos hálózat" üzenettel. Máshol tökéletes. Korában egy pár DELL is csinálta ezt, akkor egy driver megoldotta.
-
embe
nagyúr
válasz
azbest
üzenetére
Itthon megnéztem megint a T420 mindkét itthon található kínai adapterrel ad képet+hangot az LG tévére.
Viszont a régi Samu monitor tévé továbbra is csak képet jelenít meg, hangot nem. És korábban én azzal próbáltam.
Jut eszembe annál a Samu tévénél valami szintén kínai HDMI kábel van, míg a LG tévéhez egy Audioquest Perl kábellel kötöttem. Most már nincs kedvem a másik kábellel is kísérletezgetni. -
embe
nagyúr
Megkövetek mindenkit.

Most próbáltam ki a melóhelyemen egy ilyen Akyga adapterrel...és viszi a hangot.Pedig korábban otthon az olcsó kínaival nem működött.

donjohnson: Nem, de most sem. A kép mindkettőn jelen volt, de a hang csak a rákötött tévén volt.
-
embe
nagyúr
Én kipróbáltam a 420-t kétfélével is, de nem vitte a hangot nekem.

-
embe
nagyúr
Korábban szó volt arról, hogy W10 alatt az eszközkezelőben ott vigyorog egy PCI soros port, mint ismeretlen eszköz.
Egy HP driverral megoldódott. Feltettem Dropboxba. Semmi HP huncutság nincs benne, ez csak a driver. Ha leszeditek, akkor ki kell csomagolni, majd onnan az eszközkezelőben driverfrissítéssel, betallózva, frissíteni az eszköt, és akkor ez lesz belőle:
-
embe
nagyúr
Na majd otthon meglesem azzal a 220-as akksival.
-
embe
nagyúr
Más téma:
Lenovo X230A Probléma:
A feltöltött akksit beteszem a gépbe - Lenovo X230 - nem indul, nem reagál a bekapcs. gombra.. Rádugom a töltőt be lehet kapcsolni.
Így működik a ki/bekapcsoló gomb, reagál rá a gép.
Viszont miután eltávolítom a töltőt, a leállított gép, ha csak akksiról megy, folyamatosan újraindul.
Ha visszadugom a töltőt, akkor megint normálisan ki és be lehet kapcsolni, nem indul újra.Van valami tippetek a hiba okára?

Tiszta W10 és W7 alatt is. bios reset/frissítés megvolt. CMOS elem is ellett távolítva fél órára ( hátha) de eddig nem találtam megoldást a hiba okára.
Másik akkisval is csinálja, de ott sír egy kicsit a elején hogy nem hozzávaló az akksi ( X220-é ) -
embe
nagyúr
válasz
Orionhilles
üzenetére
No comment. 65W.
Köszi a választ!
-
embe
nagyúr
Mitől lehet a következő jelenség:
T420 - w10
Tápkábel bedugva, akksi a gépben, akkor a proci ha terhelem a gépet felpörög max órajelre.
Ha csak hálózatról használom, akkor a minimum 800MHz-en "pörög" csak.Ez mitől lehet?
Most telepítettem a Power manager alkalmazást, azt hittem abban lehet valamit esetleg állítani. De kell ehhez még valami kezelőfelület? vagy milyen program alól lehet esetleg állítani? -
embe
nagyúr
Tovább küszködök az express card nyílásba helyezett USB3 kártyával.
Lenovo T420-ba tettem az express card foglalatba egy USB3-as kártyát. W10 felismeri, működik szépen.
Majd 1-2 perc, a windows gondol egyet, és már felkiáltójellel szerepel az eszközkezelőben, és nem is működik.
A rendszervédelemnél letiltottam a driver frissítést.
A regisztrációs adatbázisban is letiltottam, nem változott semmi.
Törlöm a hardvert, utána felismeri szépen működik pár percig, utána villan kettőt az eszközkezelő ablaka, és ez fogad megint.
Nem lehetne vele valamit kezdeni? -
embe
nagyúr
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Már rájöhettél volna:
- Milyen vírusirtót ajánlotok?
- AMD vs. Intel
- AMD vs. NVidiaKérdések heves indulatokat váltanak ki mindig....

-
embe
nagyúr
válasz
MrSealRD
üzenetére
A neten találtam kimondottan ehhez az eszközhöz. A hozzáadott lemezt ott hagytam az ismerősnél, így azt nem tudtam megnézni. De az Ebay-es oldal nem is említi a w10 támogatotságot.
Most éppen működik. Most letiltottam azt a lehetőséget, hogy a w10 frissítse magának a drivert. DELL gépnél is volt 1-2 olyan driver ami ha frissített automatikusan, tána az eszköz nem működött.
Ezekre a driver kérdésemre nincs javaslatod?
-
embe
nagyúr
Az expresss card helyére tettem egy ilyen bővítő kártyát.
Renesas driver telepítve, szépen működik. majd gondol egyet, és eldobja, nem működik.
Használ valaki ilyet, ha igen milyen diverral? -
embe
nagyúr
válasz
jjeahh
üzenetére
Emlékeim szerint a v300-as nem igazán ajánlott. Javítsatok ki ha nem így van.
Az asztali gépben egy Samu 830-as van már 4. éve - tökéletes. Nyáron vettem egy Probookba egy Fury-t, de áttértem az SSHD-ra. Gyorsan kellett a hely. Azóta így maradt, az sshd-t rakosgatom. Az ssd meg pihen. -
embe
nagyúr
Illetve még egy olyan kérdésem, csak hogy ne kelljen 20 drivert kipróbálni....
PCI soros port - ez az eszközkezelőben telepítetlenül világít. Van hozzá egy jó driver w1064 alá?Feltettem egy hotkey drivert, de nem működik minden funkció. Például amivel a pöcökegeret vagy a tapi padot lehetne ki-bekacsolni. Erre valami bevált driver ?
Vasy09 Köszi a tanácsot! Ezt eddig nem vettem észre. Én úgy kapcsoltam ki, hogy kivettem belőle a aksit, é a tápkábel is kihúztam. tapasztalatból mondom, ilyenkor szintén nem világított.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
embe
nagyúr
T420 kijelző jobb alsó részén van a 3 értesítő led. A bluetoth akkor is világit, ha lekapcsolom az eszközök menüpont alatt. W10-et használok egyébként.
Annak ott mindig világítani kell?
W10 alá milyen wifi bluetooth driver javasolt, ami bevált?
Én ezt tettem fel. -
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
válasz
Tikakukac
üzenetére
Nem tudok. De nem is kell ehhez ez a képesség.

Megszokás. Nem ez lesz az első pasztázásom. Megszoktam. Főleg egy több éves gépnél szerintem kötelező, függetlenül attól hogy mennyit ment. Csak morzsalékos pasztát, vagyis annak maradványát találtam már ilyen korú gépeknél. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kuponkunyeráló
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Direct One (műholdas és online TV)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- X1 Nano Gen2 13" 2K+ IPS i7-1280P 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Pavilion 15eh1004nh 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezt akkor benéztem.

Sajna ugye már nincs hivatalos W10 támogatás rá.

) mert nem értem....