Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
kraftxld
üzenetére
8GB ram (2x4GB patriot) 128GB-os Samsung 830, 640GB-os vinyó ultrabay-ben - sztem ezeket add el, dobj bele egy 160-as vagy 250-es vinyót meg 2x1 ramot, a többit add el külön, úgy menni fog, egyben nem valószínű, legalábbis annyiért nem amit érnek - felbontás ráadásul alap, ami nem emeli az érdeklődők számát sztem, de netezős gépnek jó még szódával -
én elraknám inkább, 160-as vinyóval 2x1 rammal érhet kb 25k-t ha jó az akku, de 10 év múlva még sokat érhet
többi cuccot meg eladnám különdvdrw 5db ára...gombok
ezekben a gépekben ha még működik is, már necces vele lemezt írni, és ez az utolsó gép amibe még jók tp fronton, más gépbe meg egyáltalán nem jókszerk: Akos1994 szívesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
többi cuccot meg eladnám külön