Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-06-17 21:32:33

LOGOUT.hu

Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#112049) Penguin95 válasza vicze (#112048) üzenetére


Penguin95
senior tag

Szerintem akinek esze van, az lehetőség szerint vagy kiveszi a processzort is a kenés idejére, vagy ha forrasztott, akkor körbemaszkolja. Nyilván egy tapasztalt, biztosabb kezű embernél nem feltétlenül szükségesek ezek a dolgok, de ez már mindenkinek a saját döntése kell legyen. Én fémezéskor inkább körberagasztom a felületet ha lehet, egyszerűbb azt lehámozni mint a fémet összeszedni.

Az érintkezéssel eddig nem volt bajom egyik laposomnál sem, egyedül egy Benq R55-nél tapasztaltam azt, hogy vastagabban kellett kenni, de ilyen esetekben meg ott a hagyományos kence. Plusz a bátrak megcsiszolhatják, polírozhatják a hűtőt a jobb érintkezés érdekében, bár ennyit meg lehet nem ér az egész akkor, ha csak használni szeretnéd a gépet.

Igen, a réz és a gallium annyira nem jó párosítás, ezt gyakori újrakenéssel lehet valamelyest ellensúlyozni, meg extrémebb esetben egy új hűtővel. Nem túl kifizetődő dolog, de egy LN2 vérűnek ezt nehéz lenne megmagyarázni.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.