Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koczó93
őstag
Sziasztok!
Előre leszögezném, hogy nem vagyok nagy pc-s
Van egy ősrégi thinkpad x200tabletem ami kb arra elèg amire használjuk. Egy kevés net, film, pár dolumentum és táblázat elkészítése. Viszont úgy néz ki lassan lejàr a mandátuma, mert a napokban kijlező villogással hozta a tudtomra màr több alkalommal hogy lassan csere érett lesz. Mivel nem igazán van kihasználva, nincs akkora szükség egy erős gépre, de azért nem lenne baj ha tartós lenne. Mindenképp thinkpad szériában gondolkoznék bár nagyon elkeseredtem mikor meglàttam hogy kb a 200-220volt az utolsó igazi tp.. Mivel jó lenne ha pár évet kihúzna kicsit fiatalabbra váltanék. X250-x270 amit nézegettem esetleg t450-470. Nincsenek nagy kritériumok, ne agyon hasznàlt legyen, magyar bill legyen és ssd. Ja és ips panel nem ártana. Mit ajánlotok ami jó ár/érték arányban illetve megbízható? Ha esetleg valakinek van hasonló gép amitől megvàlna jöhet privàtba
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Van egy ősrégi thinkpad x200tabletem ami kb arra elèg amire használjuk. Egy kevés net, film, pár dolumentum és táblázat elkészítése. Viszont úgy néz ki lassan lejàr a mandátuma, mert a napokban kijlező villogással hozta a tudtomra màr több alkalommal hogy lassan csere érett lesz. Mivel nem igazán van kihasználva, nincs akkora szükség egy erős gépre, de azért nem lenne baj ha tartós lenne. Mindenképp thinkpad szériában gondolkoznék bár nagyon elkeseredtem mikor meglàttam hogy kb a 200-220volt az utolsó igazi tp.. Mivel jó lenne ha pár évet kihúzna kicsit fiatalabbra váltanék. X250-x270 amit nézegettem esetleg t450-470. Nincsenek nagy kritériumok, ne agyon hasznàlt legyen, magyar bill legyen és ssd. Ja és ips panel nem ártana. Mit ajánlotok ami jó ár/érték arányban illetve megbízható? Ha esetleg valakinek van hasonló gép amitől megvàlna jöhet privàtba