Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
hali
jol tudom hogy az intel a 800mzhs p3tol vezette ve a 133 mzh fsbt?
az alaplapokon 8szorzo amax igy elvileg 8*100 800mzh p3 a max a tech doksi szerint
lehet nálunk is fcpga átalakító kellet volna ppga helyet (bár én ugy tudom tök 1 formák)
de a fö kérdés it az hogy van e rá esély hogy egy 1000mzhs p3 (nem tualatin) vagy 1000mzh celeron(szintén nem tualatin) mükögyön 1 ien alaplapban?
vagy ennek teknikai kizáró okai vannak?
biosbol a deltáhot 150bx nevü van
acorphoz szintén
érdekesség
volt egy soltek sl 63 av+
ez egy olyan öszvér lap
at/atx szabvány via kt 133 chip van rajta ha jol emlékszek és socket 370 foglalat
900mzh cerka volt nekünk benne de a szorzok itt is csak 8 ig lehetett álítani biosban(ezen már nem jumperokkal kellet)jött a poén
beraktuk és bootoláskot ezt irta ki: 900mzh (9*100mzh) :))
másik hogy ügye ezen a szorzo ugymond hardweres. az acorpban egy 350 p2 dobog, és a jumperelés szerint most 5* szorzoval kéne hogy mennyen e helyet 3.5 ösel megy.a p2 ugy tudom nem enged szorzot álítani csak a celeron. akkor ezek szerint ez sem anyira hws mert igy ügyebár be se kéne kapcsolnia. erre ö figyelmen kivül hagya és azt használja amit a proci kiván
én ezeken spekulálva arra hutok hogy elvileg akkor nagyob szorzoval is kell hogy mükögyön mint amire lehet álítani.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest