Hirdetés

Aktív témák

• TitiRii

senior tag

hali
    jol tudom hogy az intel a 800mzhs p3tol vezette ve a 133 mzh fsbt?
    az alaplapokon 8szorzo amax igy elvileg 8*100 800mzh p3 a max a tech doksi szerint
    lehet nálunk is fcpga átalakító kellet volna ppga helyet (bár én ugy tudom tök 1 formák)
    de a fö kérdés it az hogy van e rá esély hogy egy 1000mzhs p3 (nem tualatin) vagy 1000mzh celeron(szintén nem tualatin) mükögyön 1 ien alaplapban?
    vagy ennek teknikai kizáró okai vannak?
    biosbol a deltáhot 150bx nevü van
    acorphoz szintén
    érdekesség
    volt egy soltek sl 63 av+
    ez egy olyan öszvér lap
    at/atx szabvány via kt 133 chip van rajta ha jol emlékszek és socket 370 foglalat
    900mzh cerka volt nekünk benne de a szorzok itt is csak 8 ig lehetett álítani biosban(ezen már nem jumperokkal kellet)jött a poén
    beraktuk és bootoláskot ezt irta ki: 900mzh (9*100mzh) :))
    másik hogy ügye ezen a szorzo ugymond hardweres. az acorpban egy 350 p2 dobog, és a jumperelés szerint most 5* szorzoval kéne hogy mennyen e helyet 3.5 ösel megy.a p2 ugy tudom nem enged szorzot álítani csak a celeron. akkor ezek szerint ez sem anyira hws mert igy ügyebár be se kéne kapcsolnia. erre ö figyelmen kivül hagya és azt használja amit a proci kiván
    én ezeken spekulálva arra hutok hogy elvileg akkor nagyob szorzoval is kell hogy mükögyön mint amire lehet álítani.

Aktív témák