Hirdetés

2020. június 2., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) tyielow


tyielow
(tag)

Számomra meglepő, hogy nem nyílt még erről topic. 1 ideje fontolgatom, hogy nyissak neki egyet.

Amiről szó van: egy alapvetően, leginkább Fallout Shelter-re hajazó játék Medieval stílusban. Oldalnézetben a játék kezdetekor megszerzett kastélyunkat kell menedzselni.
A lakosaink (dwellerek) különböző szerepeket tölthetnek be a kastély életében:
- harcos: a leginkább meghatározó kaszt, a solo kampány, ill. PvP során. A játék nagy részét a harc tölti ki.
- szakács, kincstárnok, alkimista és bányász: alapvető nyersanyagok előállításához szükségesek, mint: alma, arany, mana, acél. Továbbá az alkimistákból craft /építési idő csökkentésére is alkalmasak lehetnek.

Minden kasztnak van egy potenciális szintje, csillagokban mérve, 1-től 5-ig. 1 csillag 20 max. levelt engedélyez a harci kiképzés során. Tehát pl: egy 4*-os lakost max lv.80-ig lehet tanítani (4x20).
Ezek a potenciálok kis trükközéssel növelhetőek. A lakosok szaporítása hálószobában történik (épp úgy, ahogy a Falloutnál), és itt, ha pl. két 3*-os dwellert összerakunk, kis eséllyel, de születhet 4*-os gyerek, és így tovább. Türelem kell hozzá, nem lehetetlen.

Türelem, idő: a játékban mindent fel lehet gyorsítani pénzért, pontosabban diamond-ért. Ez a "premium" fizetőeszköz. A shop-ban több csomagot kínál a játék, melyeknek első megvásárlásakor dupla mennyiséget kapunk. Aki nem hajlandó p2win stratégiát folytatni, lehetőség van naponta kb. 30-60 diamondot tök ingyen összeszedni. Ez hetente kb 450 diamond, ami azért érdekes, mert egy igen hasznos bónuszt lehet belőle vásárolni: egy goblin segédet, aki távollétünkben is leszüreteli a nyersanyagokat, ill. a tanulószobákban leledző dwellereket is a következő szintre segíti.

Játékmenet: alapvetően egy poénokkal dúsított kampányon mehetünk végig gépi ellenfelekkel. Egy idő után lehetőség nyílik (viszonylag korán) PvP-zni. Ez úgy néz ki, hogy a térképen elszórtan találhatók ellenséges kastélyok, akiknek védelmi rendszerét kijátszva, különböző spellek segítségével megtámadhatunk és győzelem esetén kizsákmányolhatunk.
További PvP lehetőség: a játék megjelenése óta 2 nagy bővítés történt:
- Tournament: 10, ill. 15 fős tornák, ahol 5 kör alatt kell minél több pontot összegyűjteni, hogy minél előbb végezzél. Az eredmény függvényében reward chestekkel jutalmaz a játék.
- Clan Wars: klánháború. 6 óránként (tehát napi 4x) van. Adott egy térkép több stratégiai ponttal (waypointok). Ez mindig random, hogy hány db van, ill. mekkora férőhelyesek. 4 óra várakozás majd 2 óra tervezési fázis van: ilyenkor minden klántag elhelyezheti a csapatát (1-től 6 főig) egy waypointon. Ezt követően 10-15 perc alatt a játék kikalkulálja a végeredményt. A harcokat végig lehet nézni, akár felgyorsítva is (1-2 igen csak el tud húzódni, pl. 10v10 esetén).

A tournament után kapott pontokat (Badge of Valor) atournament shopban lehet elkölteni. Itt kiemelendő, hogy minden héten más a választék, és hogy az alapvető ruházaton kívül (armor, weapon, amulet, ring) itt kapható artifact is (egyelőre csak itt).
A Clan War után kapott pontok (rankings) a ranglistán való besoroláshoz fűződnek, ill. a legújabb "klán nyersanyag" a Glory. Ezt a Clan Waron kívül bármilyen sikeres PvP támadással gyűjthető, egyénileg. Az összesített Glorykból a 2 hetes Clan War periódus végén reward chest szerezhető, aminek tartalmát a klánleader kell szétosszon a tagok között.

További játékmódok:
- Februárban volt egy kínai újév event, az 2 hétig tartott, azóta ezt nem jött be újabb.
- Dark Portal: itt lényegében a legjobb túlélő csapatunkkal tudunk gépi ellenfelke, szörnyek ellen menni, egyre nehezebb és nehezebb szinteken felfele küzdve magunkat. Nagyon fontos tudni, hogy egy adott szintű portálba többször is be lehet lépni, vagyis farmolni lehet az így szerzett pontokat (soul). Sőt, nem is lehet, hanem KELL! Ez az egyik legegyszerűbb módja epic/legendary itemeket szerezni a játékban: a soulokat a dark portal store-ban lehet elkölteni.

Még magyarázhatnák 1000 dolgot, de már így is elég kacifántos lett. Akit érdekel próbálja ki. Ha van aki játssza, jelezzen :))
Állítólag túl vannak a 10 millió letöltésen... elég népszerű, főleg a ruszkik és ázsiaiak körében (ahogy észrevettem).

Ha kérdés van állok rendelkezésre :DD

[ Szerkesztve ]

YouTube: toty1ka

(#2) tyielow


tyielow
(tag)

magyarázhatnék* elgépeltem :D

Hozzáfűzném: én '17 november eleje óta játszom, és most tartok ott, hogy lassan elkészül egy 6 fős, lv.85-ös csapatom. Szóval ez nem egy hip-hop végigviszem játék, hanem tényleg, napi szinten be kell logolni, PvP-zni, pontokat szerzeni, gyűjteni, költeni, fejlődni, stb... de lehet hogy ezzel nem mondok újat a nagy mobiljátékosok körében :D Nekem ez az első olyan játék a sok-sok év alatt, hogy ennyire leköt (mobilon!).

YouTube: toty1ka

(#3) Diavolosss


Diavolosss
(csendes tag)

Üdv!

Én is nyomom csak egyszerűen nem találok kiszivárogtatott híreket a frissítés, újdonságokról.Azt tudom, hogy jön a hajó utazással, jön a cuccok gemelése, a kastéy módosul, meg 1-2 dolog, de hogy például event mikor lesz, meg a frissítés mikor jönn aróól nincs hír.

(#4) tyielow válasza Diavolosss (#3) üzenetére


tyielow
(tag)

nagyon jó a kérdés. az első pár hétben még facebookon készségesen válaszoltak a fejlesztők, ma már nem nagyon mondanak semmit... bár eleve a játék is így épül fel. sehol semmi nincsen egyértelműen megfogalmazva, mindenre a játékosoknak kell rájönniük :((

YouTube: toty1ka

(#5) Joci??


Joci??
(senior tag)

Sziasztok! En is napokban kezdtem el vele jatszani, sajnos mint minden ingyenesen letoltheto jatek itt is akkor tudsz tobbet jatszani illetve fejlodni ha fizetsz erte, de azert hatha van valami trukk, a tamadashoz szukseges alma vagy mi hogyan lehet tobbet gyartani? Eleg hamar elfogy foleg hogy most mar egy tamadashoz 8000 kell. Csinaltam szakacsot, probalom mindig a legjobb cuccokat adni nekik amiket kapok de meg mindig keves az alma, illetve a manat hogy tudom hasznalni? Koszi a valaszt!

(#6) tyielow válasza Joci?? (#5) üzenetére


tyielow
(tag)

Szia. Mindenek előtt: Throne Roomod hanyas? Nehogy fejlessz rajta!
Trükk: Goblin Assistant = 450 diamondért cserébe 15 napig fejleszti a tanuló dwellereket és begyűjti az összes nyersanyagot, folyamatosan (Az ehhez szükséges diamond összegyűjtése: napi 6 reklámvideó + head bubbles-ra való klikkelgetés, illetve 5 szomszéd legyűrése utáni láda (Confrontation) ad). Így pl. reggel belépsz a játékba és csurig lesz a raktárad :) Minden szinten legelőször az almához kapcsolódó szobákat érdemes fejleszteni. Termelés + raktár. Aztán ha a raktárak is ki lettek bővítve, jöhetnek a komolyabb fejlesztések, mint a konyha, ahol fejlesztheted a szakácsokat. Mana a spellek és itemek craftolásához kellenek, illetve spellek továbbfejlesztéséhez. Eleinte elég vicces, van 2 spell, néhány ezer manával :P

[ Szerkesztve ]

YouTube: toty1ka

(#7) Joci?? válasza tyielow (#6) üzenetére


Joci??
(senior tag)

Throne lvl 5, fejlesztettem, akkor nem kellett volna? A goblinon mar en is gondolkodtam csak sokaltam erte a 450diamondot. Koszonom a tippeket!!

(#8) tyielow válasza Joci?? (#7) üzenetére


tyielow
(tag)

Na, 5-ös Throne, vagyis 3x30-as csapat amit a harcosokból kihozhatsz. Ide nincs sok tippem. Job oldalt mutatja az építőmunkásaidat, ill. hogy mennyi elérhető (alapból 1 van, tehát 0/1 vagy 1/1-et ír). Ott klikk a kis szerszámikon mellett sárga " i " sszimbólumra. Ez megmutatja, hogy milyen fejlesztéseid vannak hátra az adott throne szinten. Ha ezek mind készen vannak (vagyis csak a Throne Room upgrade jelenik meg), illetve minden védelmi eszközöd az Arsenalban max-ra van upgradelve és a spellek is maxra vannak fejlesztve a Magic Lab-ban, akkor mondhatni hogy a szobák rendben. Ami hátravan, azok a dwellerek. A harcosaid már mind lvl 30-asok? Van legalább 4 vagy 5 db belőlük? A szakácsok / bankárok / manások / favágók mind az adott szinten elérhető legnagyobb szintre vannak képezve? Ha IGEN, vagyis ezek mind mind megvannak, na AKKOR lépj a következő throne room szintre. És akkor Lvl 40-ig kimaxolva mindez a sok fejlesztés folytatódik egyel nagyobb szintre :) Level 70, 85 körül sokan még midnezek után is hetekig az adott szinten maradunk, hogy egy normális, ütőképes csapattal kezdjük el a további fejlesztéseket. Például TR6 - 4x40-en van egy 327 ezres csapatom, azzal már dobogóbiztos vagy tournamenten. Na persze ez kicsit hardcore, de mondjuk olyan 200-240 ezres csapattal már bátran lehet majd továbbfejleszteni.
Apropó, az adatlapom (squad score fals):

[ Szerkesztve ]

YouTube: toty1ka

(#9) Joci?? válasza tyielow (#8) üzenetére


Joci??
(senior tag)

Rendben elkezdem ezen a szinten maradva kimaxolni mindent, 4 harcosom van egy 29es a tobbi 23magassagaban, folyamatosan fejlesztem oket, mindig a leheto legjobb fegyvereket, pancelt kapjak. Most 105ezret tudnak sajnos keves a mapba, 4 szigeten vagyok es most ott elakadtam. Mitol tudok jobb kedvet adni a munkasoknak? Eleg lehangoltak, pedig jaratom oket fejleszteni is. Jociking neven vagyok fent. :R

(#10) Joci??


Joci??
(senior tag)

Ileltve ez mert van? Ez a user megtamadott amit el vesztettem, vissza tamadok joval erosebb harcosokkal le verem oket es megis en vesztek. Nem ertem.

(#11) tyielow válasza Joci?? (#10) üzenetére


tyielow
(tag)

Jobb kedv: alapvetően -elvileg- a győztes csaták is segítik a morált, de a legegyszerűbb módja, ha kicsit online maradsz és a fejbuborékokat kipukkasztod. Az ad jobb kedvet, illetve néha 1-2 diamondot is (napjába 5-10 dbot).
A vereségről: pusztán a squad score, a csapat ereje nem garantál győzelmet. Lvl 85-ön van, hogy 200-300 ezerrel gyengébb csapat elver, pusztán a csapatfelállás miatt.
Amúgy meg nem is baj, a visszatámadás csak arra jó, hogy pontot veszíts. Azokat direkt el kell bukni. Mindig! :)

[ Szerkesztve ]

YouTube: toty1ka

(#12) Joci?? válasza tyielow (#11) üzenetére


Joci??
(senior tag)

Koszonom a segitseget! :R

(#13) TDX


TDX
(csendes tag)

Üdv!
én is játszok ezzel kb 1 hónapja, trón most megy 7-re.
Megvan az alapvető taktika, hogy mindent maxoljon az ember, de úgy látom nem csak ez működőképes. Volt egy jó, de nem tökéletes 4x40-es sqadom, viszont nem akartam kiszenvedni még pár legendary-t, úgyhogy moost azt tervezem, feltolok 2 harcost lv70-re, és így 70, 70, 40, 40-el farmolom a 4x55-ös arénát. Persze ez még odébb van, de egy héten belül elérem szerintem.

A kérdésem az lenne, hogy két 70-es rare/epic felszerelésű harcos elég szerintetek a 4x55-ös arénába, vagy mindenképp kellene pár legendary? Két lv 40-es persze ott lesz mellettük, de 4x55-ben az nem a legerősebb.

Már vége az Én hozzászólásomnak? Mi lesz ez után velünk?!

(#14) TDX válasza TDX (#13) üzenetére


TDX
(csendes tag)

8-ra fejlesztődik a trónszoba, elírtam :B

[ Szerkesztve ]

Már vége az Én hozzászólásomnak? Mi lesz ez után velünk?!

(#15) tyielow válasza TDX (#13) üzenetére


tyielow
(tag)

Szia. Nem tudok nyilatkozni, 55-ön még nem találkoztam ilyen vegyítéssel. 40-en viszont láttam már, 55-ös harcost. Gyakorlatilag semmit nem ért, valami 260k körül volt a squad scoreja, mivel a többi fighter harminc valhányas szinttel bírtak. (4x40). Simán elvertem a 4 db 40-esemmel (320k score).

YouTube: toty1ka

(#16) Joci??


Joci??
(senior tag)

Sziasztok! A medaloknal a cirit ami visszatolti harc kozben az eletet? Koszi

(#17) tyielow válasza Joci?? (#16) üzenetére


tyielow
(tag)

Szia. Nem. +Crit = + Critical Strike Chance. Vagyis növeli a kritikus sebzések esélyét. Alapból 0 Crittel is van rá esély, ezzel pedig növeled. Alaphelyzetben minden critical hit a normál hit 2x-ese. Ezt lehet növelni bizonyos fegyvereken található stattal, ahol +100% sebzést ad a cirital hitre. Ezek elég ritkák, főképp tournamenten beszerezhetőek.

YouTube: toty1ka

(#18) Joci?? válasza tyielow (#17) üzenetére


Joci??
(senior tag)

Ertem es melyik az ami visszatolti az eletet csata kozben illetve sokszor talalkozok olyannal hogy megolsz egy harcost majd ujraeled ez is erdekelne hogy tudom megcsinalni a sajatomon.

(#19) TDX válasza Joci?? (#18) üzenetére


TDX
(csendes tag)

A mágusok (mage) fegyvere az, aminek a képessége három féle lehet: vagy sebzi az ellenfelet pluszba, vagy a saját harcosainak tölti az életét (heal) vagy feltámasztja az elesettet (resurrect). Az, hogy mennyit tölt vissza, vagy mekkora élettel éleszt fel, a spell powertől függ, amit a mágus armor, maga a fegyver és amulet adhat.

Már vége az Én hozzászólásomnak? Mi lesz ez után velünk?!

(#20) Joci?? válasza TDX (#19) üzenetére


Joci??
(senior tag)

Koszonom! Igy mar vilagos.

(#21) tyielow


tyielow
(tag)

Ma 11 órakor kezdetét vette az Oktoberfest event. Pereceket lehet gyűjteni PVP-vel meg reklámvideó sasolással, 100 perecért lehet pörgetni itemet, vagy 69 diamondért. A kis accounton ráköltöttem 350 diamondot. Gyakorlatilag 0 amit kaptam cserébe :((( 3 egyszer használatos spell és 2 ticket (a meglévő 70 mellé)

YouTube: toty1ka

(#22) Joci?? válasza tyielow (#21) üzenetére


Joci??
(senior tag)

Szinten, 3x porgettem aztan semmi, lehet majd az 50.re ad valami jot is. ;)

(#23) TDX válasza tyielow (#21) üzenetére


TDX
(csendes tag)

Én a naggyal ("nagy", 8-as a trón, ez se erős még) költöttem 830-at, és semmi használható. Pár termelői ruha, 5 spell és 5 ticket, meg elhanyagolható nyersanyag. Viszont ha az ember egyszer is kipörgeti a 2000 gyémántot, vagy a Chain Lightningot, akkor már megéri szerintem. De úgy se pörgeti ki :N

Kérdés: két accountod van. Ez azt jelenti, hogy kettőt tudsz használni egy eszközről, vagy két eszközt használsz? Más játéknál tudtam két accountot vinni egy telefonról, de itt nem próbáltam meg, egy telefonon van, egy meg emulátorral.

[ Szerkesztve ]

Már vége az Én hozzászólásomnak? Mi lesz ez után velünk?!

(#24) tyielow válasza TDX (#23) üzenetére


tyielow
(tag)

KLIKK
Ez 11 pörgetés. 100-ra kivetítve is ez van. Vicc.Amúgy igen, ha 1x az kiadja, megéri. Főleg ha perecből pörgeted. Egyik klántársam 7000 (!!) diamondot költött rá. Semmi extra, semmi artifact vagy ütős láda, kék lila gem. Egyik se.

Igazából 4 accountom van. 1 saját, 1 megörökölt és 2 emulátorban létrehozott (40-es szintre tartva és 70-es szintre).
Több különböző eszközről viszem ezeket. 1 eszközön vagy össze vna kötve facebookkal vagy nem. Szerintem csak 1 acc mehet 1 eszközön.

[ Szerkesztve ]

YouTube: toty1ka

(#25) TDX válasza tyielow (#24) üzenetére


TDX
(csendes tag)

Na én most próbálkoztam azzal, ami más játéknál már működött, és sikerült egy gépen használni két accountot. A trükk lényege az, hogy különböző google play játékok-fiókokhoz kapcsolja hozzá ember a különböző fiókokat, és ha váltani akar, akkor beállításoknál rányom a connected-re, majd a fentebbi connectedre rányomva kiválasztja, hogy melyik fiókba akar belépni, és így az ahhoz kapcsolt várat fogja betölteni a játék. Nem veszik el egyik vár sem, és lehet váltogatni tetszőlegesen sok account között :) Persze ez igényel több google felhasználót, így több emailcímet is.

Jól bemutatja a videó, hogy milyen az event. Nem baj, hátha még változtatnak rajta.. elvégre van még rá 11 napjuk :U

[ Szerkesztve ]

Már vége az Én hozzászólásomnak? Mi lesz ez után velünk?!

(#26) tyielow válasza TDX (#25) üzenetére


tyielow
(tag)

Hát, nekem 1 google fiókom van. De jó tudni, köszi hogy megnézted! Így megoldható lenne, hogy az emulátoros accountot elővarázsoljam telefonon is. De persze már mindegy :D
Hát premiummal szedtem össze 3100 perecet, 1 nap alatt. Elvileg a 2 hét alatt akkor összejöhet 40 ezer perec. Valami csak lesz.

YouTube: toty1ka

(#27) TDX


TDX
(csendes tag)

Nekem ma megadta a cserepet meg két zöld festival chestet. Nem rossz :DD Lehet hogy állítottak valamit a valószínűségeken.

Már vége az Én hozzászólásomnak? Mi lesz ez után velünk?!

(#28) tyielow válasza TDX (#27) üzenetére


tyielow
(tag)

Csináltam egy videót, sajna nem tudtam gyorsítani rajta. 31-et pörgetek hiába :D Most már tényleg gyűjtök a végéig... a másik 3 accounttal azért nyitogatok majd nap mint nap.

YouTube: toty1ka

(#29) TDX válasza tyielow (#28) üzenetére


TDX
(csendes tag)

Tipp: ha egy termelőre a legjobb tárgyakat akarod aggatni, nyomj rá a szintjére, és felszereli a legjobb felszerelhetőkkel. (úgy láttam egy vastermelőre kerested az oktoberfestes ruhát). Már ha még nem ismerted ezt a trükköt :)

Én nem fogok gyűjteni, mert szerintem felesleges. Attól, hogy több pereced van, ugyanolyan eséllyel dobja a tárgyakat. Az én klánomban is többen félreértették a legalsó infót az event leírásánál, de az csak azt jelenti, hogy minél tübb perecet gyűjtesz, annál többször pörgethetsz, így annál töbször lesz esélyed a különleges dolgokat megszerezni. Szóval nem rosszabbak az esélyek, ha mindig elpörgeti az ember a pereceit.

Már vége az Én hozzászólásomnak? Mi lesz ez után velünk?!

(#30) tyielow válasza TDX (#29) üzenetére


tyielow
(tag)

Csak rá akartam tenni de rájöttem hogy 12es miner ruha az.. :) nem a nagyobb esély reményében csinálom, csak jobb vidi lesz belőle, ill. egyszerűbb következtetést levonni, statisztikán nézni, mint nap mint nap 1-1 szart pörgetni és elfelejteni 2 nap múlva h mi volt :D

YouTube: toty1ka

(#31) Joci??


Joci??
(senior tag)

Sziasztok! Ez mi lenne? Koszi

(#32) tyielow válasza Joci?? (#31) üzenetére


tyielow
(tag)

Alapból csak akkor támadhatsz be valakit, ha nem játszik, offline. Ez alól kivétel, ha valaki egy napon belül több, mint 6 órát online: ekkor ugyanis kap egy 24 órás büntetést, mialatt betámadható mindig, akkor is, ha épp online.
A képhez még: ilyen esetekben érdemes újrapróbálkozni, ha mondjuk könnyű préda az illető :)

Fun: aréna érdemes VÉGIG nézni :D

[ Szerkesztve ]

YouTube: toty1ka

(#33) kicsako


kicsako
(aktív tag)

Sziasztok,

Tegnap kezdtem a játékot, és lenne pár kérdésem. Érdemes 2. építészt venni?
Minden épületet fel tudok húzni, vagy döntenem kell? Kastély nem tűnik akkorának mintha minden beférne.
Érdemes craftolni fegyót/armort, vagy jobbak esnek ládából?

Poco F1, PlayStation 4 Slim, Nintendo Switch V2, Gamer PC

(#34) Joci?? válasza tyielow (#32) üzenetére


Joci??
(senior tag)

Koszonom, ismet okosabb lettem :R arena bulis :C
Sajnos ugy nez ki telefont kell cserelnem, a jatek menteseket hogy tudom atkoltoztetni az uj keszulekre, nem szeretnek mindent elorol kezdeni. :F

(#35) tyielow válasza kicsako (#33) üzenetére


tyielow
(tag)

Szia,
nekem 2 van, szerintem megéri. lvl 85 felett már 1-1 szoba építése 4-5 napokat vesz igénybe. Azért ilyenkor (is) már jól jön, ha egyszerre 2 szobát upgradelhetsz. A 3. építőt meg már soknak tartom, annyi nyersanyagot nem is tudsz (kivéve vért szarással) összeszedni, hogy folyton építsen mind a 3.
Igen, minden szobát fel tudsz húzni. Arra figyelj oda, hogy a Throne Roomot ne fejleszgesd sűrűn, hiába írja ott a questek között. Azt csak akkor ha már minden más fejlesztésed az adott szinten megvolt.
Kastélyban takarítsd el a falból a szemetet, úgy lesz több helyed, ill. Throne ROom emelésnél majd kapsz újabb helyet és szemetet :) Olyan állapot nincs, hogy ne tudjál mindent berakni.
Craftolni érdemes :) Az azért jobb, mint a láda vagy a dark portal, mert te választod ki, hogy milyen itemet szeretnél. Persze van szórás így is, de azért megadható (pl. resurrect/heales mage weapon előtt úgy is dobni fog a craft vagy 5 damagest :D )

Sata: linkelted a fiókodat facebookhoz? Mert akkor csak be kell lépj és kész. (a bevezetőt mindig újra kell játszani).

ITT EGY EXCEL, van benne egy GYIK fül, meg gem crafthoz tudnivalók, egyebek :)

YouTube: toty1ka

(#36) kicsako


kicsako
(aktív tag)

Köszi az Excelt!

Jelenleg így állok:
Acc lv 16, 614kupa
Throne lv5
2xTreasury lv5, Vault lv4, Mint lv1
2xDining lv5, Cellar lv4,
Mana well lv2, Mana pool lv2, Magic workshop lv2, Magic lab lv1, Weapon workshop lv1
Barrack lv3, Fighttrainroom lv4, hospital lv1, arsenal lv2

Food 9664/hrs, Gold 3376/hrs, Mana 2112/hrs
Quad power: 60871
Population 16/20

Mire kellene jelenleg fókuszálnom? Kampányban elakadtam a vulkános résznél. Arénát tolom ezerrel, általában top2-top8 közötti eredménnyel. van már 1280 badgem.

Poco F1, PlayStation 4 Slim, Nintendo Switch V2, Gamer PC

(#37) tyielow válasza kicsako (#36) üzenetére


tyielow
(tag)

Ez ám a részletes számadás :D A kampány miatt ne aggódj, az szép lassan megy magától. Van hogy elakad az ember egy időre. Ilyenkor érdemes erősíteni vagy más felálással újrapróbálni az adott pályát.
Majd TR6 - lvl 40-en állomásozz egy ideig. Legyen kész minden fejlesztés, legyen fullos arzenál, és 4x40-es csapattal egy jó 250-280k squad score-ra törekedj. Arénából szedj ki 1-2 artifactot, meg kék gyűrűket, amuletet, stb.Péntekenként 11:00-tól van dark portál is, ott is lehet farmolni ha van felesleges almád.
Amire mondjuk elkezdhetsz odafigyelni, ha összerakod a dwelereket a living roomba, két 3*-ossal tedd. Ha már csak 1-2 hely van szabadon, addig dobáld ki a gyerekeket a kastélyból (klikk a bábura és az átnevezésnél "Banish"), amíg nem születik 4*-osod. Majd a 2 4*-os kell összetenni, és így tovább. Idővel kell majd 6-8 db 5*-os, hogy a fighter szintjüket fel lehessen húzni a maxra.
Részletek...az excelben :D

A 3. daily quest láda:

quest láda
Az emberek felének adott kék gemet. Nekem nem sikerült...

[ Szerkesztve ]

YouTube: toty1ka

(#38) Fox20


Fox20
(újonc)

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy elkezdtem megint a játékot, de a nem engedi menteni az újat a fiókba, csak a régit engedné vissza. Valakinek valami tipp? :)

(#39) tyielow válasza Fox20 (#38) üzenetére


tyielow
(tag)

Szia.
Elkezdted MEGINT vagy ÚJAT kezdtél?
A képen azt látom, hogy már eleve van 2 kastélyod, hozzárendelve (vagy sem, akkor is így mutatja) a google fiókodhoz.
Mit szeretnél? 2 kastéllyal játszani, vagy folytatni amit anno abbahagytál? Ha folytatni, csak nyomj rá hogy "Select" -> ilyenkor rákérdez, hogy biztos vagy-e benne, mert az aktuális mentésed repül.
VAGY: maradsz ebben a kastélyban és nem bolygatod a dolgot...
Egyelőre ennyit tudok mondani.
Mindenesetre: ha nincs hozzácsatolva se facebook, se google fiókhoz a kastélyod egy esetleges uninstall / crash / eszközcsere után egyszerűen elveszik a várad...
Most volt egy több napos levelezésem egy friss accountom miatt, ami eltűnt...
Sajna a játékban van lehetőség nem hozzárendelten is játszani, majd azt elveszíteni...

Gyors példa:
Ez egy emulátoros kép, egy 2. virtuális eszközön van a kastélyom. Nincs hozzákötve semmihez. Mikor rányomok, hogy connect, kiválasztom a Google Fiókomat, nekem is ez jelenik meg. Igazából mindkét kastély él és virágzik, 2 külön "eszközön".

[ Szerkesztve ]

YouTube: toty1ka

(#40) Fox20 válasza tyielow (#39) üzenetére


Fox20
(újonc)

Köszi a gyors választ!
Azt szeretném, hogy a jelenlegi legyen a felhő mentésben. Nézegettem minden féle videókat, de sehogy sem sikerül a felhőből kiszedni a régi mentést.

(#41) Joci??


Joci??
(senior tag)

Sziasztok! Van olyan pancelom amibe lehet rakni kovet, sikerult kovet is szereznem ami kinezetre stimmelne bele de nem tudom hogy lehet belerakni, segitenetek hogy is van ez? Koszonon

(#42) tyielow válasza Joci?? (#41) üzenetére


tyielow
(tag)

Szia,
ITT egy videó a Gem Bay-ről és a Gem Workshopról.
Röviden: építened kell egy Gem Workshop nevezetű szobát a kastélyban, majd katt rá,aztán Inlay items. Itt jobb oldalt láthatod azokat a ruhákat, amikbe tehetsz gem-et. A fentiek, amik már rá vannak aggatva harcosokra, a vonal alattiak pedig az inventoryban pihennek. Válaszd ki az adott itemet. Ezt ilyenkor beteszi bal oldalra, mutatja, hogy milyen szabad, üres (vagy már telített) gem slotjai vannak. Jobb oldalt kilistázza a gemeket. A vonal felettiek már be vannak ültetve valamilyen ruhába, a vonal alattiak szabadon használhatók. Válassz egy megfelelőt a vonal alatti területről és aranyért cserébe rakd be a ruhába. Ennyi. Más egyebek a videóban.
További lehetőség: gem fejlesztése (enhance gem), majd ha 2 azonos szintű és fajtájú gemet felhúztál maxra, összeolvaszthatod (merge gem), ekkor pl. 2 szürkéből 1 zöld lesz (500k gold). És így tovább.
Recycle shard: az itemek összetöréséből és egyéb úton megszerzett kristályokat ledarálhatod porrá (dust), amik a gemek fejlesztésében játszanak szerepet. Zöld kristályt éri meg a legkevésné porrá zúzni (exp / gold ár arányban nem éri meg.)

[ Szerkesztve ]

YouTube: toty1ka

(#43) AsakuraDave


AsakuraDave
(aktív tag)

Hali! Nem rég kezdtem el játszani 15ös kastéllyal :) Van alami guild/klán itt ahova lenne hely,illetve mennyire fontos egy ilyennek a részese lenni,sokat ad hozzá a játékhoz? Köszi!

(#44) tyielow válasza AsakuraDave (#43) üzenetére


tyielow
(tag)

Szia,
igen, van sok magyar klán is. Nézz ki egy olyat akik foglalkoznak a kicsikkel és mellé vannak nagyobb, tapasztaltabbak is ;)
Aminek részese lehetsz: klán chat, társaság, nyersanyagok megosztása egymással, és Clan War. A háborúkban való részvétellel glory pontokat gyűjthetsz klántagokkal egyetemben és így értékes ládákra tehettek szert.
Klán ládánk, legutóbb...

[ Szerkesztve ]

YouTube: toty1ka

(#45) Joci?? válasza tyielow (#42) üzenetére


Joci??
(senior tag)

Koszonom a segitseget!! :R :R

(#46) AsakuraDave


AsakuraDave
(aktív tag)

Érdemes +builder venni? Minden 1,5napig tart megcsinálni nagyon lassan haladok :/ 750gem lenne most van 1200gemem. Van mikor leakciózzák ezeket? Kösziii

(#47) tyielow válasza AsakuraDave (#46) üzenetére


tyielow
(tag)

Egyedül a játék elején van olyan ajánlat, ami tartalmaz +1 buildert, ilyen starter's pack jelleggel. Amúgy nem lesz a játék során akciósan. Azt kell mondanom, hogy megéri a 2. Három pedig már feleslegesen sok.
Amúgy ne aggódj, később 4-8 napig is el fog tartani 1-1 szoba :)

YouTube: toty1ka

(#48) Masooo


Masooo
(tag)

Sziasztok

Tudtok esetleg konkrétumokat az arénás csapatok összeállítási trükkjeiről.

Arra gondolok mikor látok olyat, hogy pl 4x40 arénába van 36+36+36+55 pl.

Kipróbáltam de nekem már 51nél a 4x55be volt a seregem.

Nem tudom mit vesz alapul amikor ezeket számolja. 6 ember v 4 ember szintjét nézi?
Lehet gond, hogy összesen 6 harcosom van és nem csak 4 és a 2db 35ös szintű amiket cw-re viszek hogy kilegyen a 6, már bekavar itt?

Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

(#49) TDX válasza Masooo (#48) üzenetére


TDX
(csendes tag)

Az aréna matchmakingjének a pontos mechanikáját senki se ismeri. Amit tudnak róla az emberek:

-A legjobb annyi harcosod szintje számít, amennyi a barrackodba fér
-Nekik nem az átlagszintjük pontosan a lényeg, de nagyjából az. Sanos pont ezt nem lehet tudni hogy meddig más - valószínűleg van valami kizáró algoritmus hogy mennyivel nem szabad a limitszint felé menni.

Például 40-40-62-62 átlagra 51, ami közel sincs az 55höz, mégis 4x70be rakott engem. Nálad ugye 36-36-36-51-et rakott már 4x55-be.Itt azért az átlagszint már 39.75, tehát közelebb van a 40hez (bár elvileg 40.75-ig még 4x40-ben lennél).

Már vége az Én hozzászólásomnak? Mi lesz ez után velünk?!

(#50) Masooo válasza TDX (#49) üzenetére


Masooo
(tag)

Szia

Igen ez ami nem világos, mert láttam 36-36-36-55 kombót is 4x40ben de ezt írtam. Sajnos azt látom, hogy 4x40ben nem tudom felvenni a versenyt az ottani erős seregekkel, mert általában megvan a zömének a tojás-csiga-hordó lega artif ami komoly előny sajnos, persze pontban is inkább 450 felé vannak a legjobban felszereltek. Sajnos amit ki tudtam hozni most az 312000 és ezt tudom feltolni kb 340.000re ha ráfekszem a héten. Viszont ha lenne 55 emberem nekem is, akkor tudnám ellensúlyozni már az artifokat azzal, hogy pl egy túltápolt full lega 55 tankkal hasítok. Most 36-36-36-50 karit még 0 4x40 arénában tornáztato, reggel 51í kiderül mi lesz. Almás lenne akkor felmegyek 55 arénába és oda csinálok full lega arcokat. 1 hét képzés, de ha 4x40be csak bohóc lennék inkább felfelé megyek.

Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.