Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- [K2]: AnyDesk átverés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Nincs vele semmi baj, én vagyok olyan régióba ahol nem aktívak ezek a szolgáltatások és hiába csinálok bármit nem adja be ezeket az egészség szolgáltatásokat. Gondoltam valahogy megoldom házilag, de mivel gyakran cserélem a telefonjaimat mindig újra kellene raknom. Valszeg vpn vagy másik ország cellainformációi alapján működne, de ez is csak feltételezés és nagy nyűg lenne, plusz költség stb meg hát azért na... Azért meg drága ez az óra hogy a sima 6 tudása legyen, így visszaküldtem már hétfőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch SE (2024) Eladó
- Garmin epix gen 2 51mm használt eladó. (Védőüveggel ellátott)
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ, bontatlan Apple Watch ULTRA 3 49mm fekete titántok/fekete óceánszíj! 1 év Apple garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest