Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
Dexter_1
üzenetére
Azt lenne érdekes kipróbálni, hogy az ILO storage-ot ki lehet-e cserélni úgy hogy nem húzza le róla az ember az adatot? Elvileg a BIOS, az ILO és a logolásra haszmált (és túlírt) flash különbözik, de nem tudom hogy egy teljesen gyári flash-t újra tudna-e formázni az ILO, vagy valami alap adatoknak lennie kell rajta...
-
Petyb00
aktív tag
válasz
Dexter_1
üzenetére
A hivatkozott IC már nem kapható, amire hivatkoznak, de van alternatíva (Mykroft is ezt írta).
Kondival felakadtam, amik vannak 100nF-osak, azok mind 50V -os feszre vannak, itt meg 12V van... Megköszönném, ha valaki ért hozzá és megírja milyen kell ide.Az Orosz srác így oldotta meg, így nem kell a triak (3 lábú izé, már nem tudom, hogy hívják)
-
Petyb00
aktív tag
válasz
Dexter_1
üzenetére
Köszi, ezt ismerem, ezzel gyakorlatilag ki is lehet kötni a wentilátort és teljesen passzív gépet csinálni, esetedben pedig fordítottan működik a vezérlés és van rendes ventilátorod.
Én olyan megoldást kerestem amivel a vezérlés is jó és a fordulatszám visszajelzés is megy.
Amivel sehova sem jutottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Amivel sehova sem jutottam.