Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
enyém is ilyen már vagy 1,5 éve, összefosta magát az ILO. Elvileg csak az nvram telt be, de az is lehet nem...
Van leírás a javításához, ILO-t kell resetelni, vagy mi, de nem mertem nekiállni mert félek hogyha teljesen kinyírom az ILO-t akkor ventivezérlésem sem lesz
Ha netán neked sikerül megreparálnod, írd le a tapasztalataid.
-
Az alaplapi kártya configját mi blokkolja pontosan? Úgy érted, hogy az intelligent provision (F10) nem megy? Mert az HP SPP dvd-ről is elérhető, illetve valamilyen live rendszert bootolva is futtathatóak a smartarray toolok, amivel fel tudod konfigurálni. Ha úgy érted, hogy a hibás ilo NAND miatt bootolni se tudsz semmiről, akkor szerintem dedikált HBA/raid controller sem fogja ezt megoldani, a benne levő smartarray is ugyanúgy a pci-e buszon ül.
Közben látom, hogy kgymac is hasonlót írt, de ha már megírtam én is, akkor elküldöm

-
kgymac
őstag
iLO miatt volt korrekt ár? F10 működik?
poolbig kollegának volt ilo problémája (sd card boot nem működött, ez volt az induló hiba, majd már az F10 sem, nvram hiba volt az ok, talán dobott fel képet is róla).
Dell perc h200 ill h310 it fw-vel, ha nem akarod a hw raid-et.
8087 sas csati van rajta, mint az alaplapon, csak kettő. AHCI módban kezeli a rádugott hdd-ket (sas-t is, bár nekem csak sata van). Linux (xpeno-val használtam) és esxi 6.5 rendben kezeli, winnel nem próbáltam.
Ha fontos a hw raid, akkor a P410 és a P212 belefér, de ugyanúgy kell beállítani mint az alaplapit, ha az nem jelenik meg, nem konfigolható a bios-ban, a P410/P212 is problémás lesz.
Ill. P222 is ok, de az nagyon drága, elvileg ilo-ból is konfigolható.
HW raid-ban csak hp-vel számolj, igaz, g7-nél, de meg sem jelent a dell h310 bios-a hw raid-ként, csak it mod flash után.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- PlayStation 5
- Könyvajánló
- Fotók, videók mobillal
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen videókártyát?
- Hyundai, Kia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LEGO klub
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Gamer PC jó áron! Ryzen 7 5800X/Rog RTX2080 Super/1TB SSD
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest