Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz AiRLAC #3224 üzenetére

Vadász vadász... ;]

Meglett a történet. A hiba után először bepattintott switch pár éves fiókban porosodó. Jónak nézett ki aztán a tápja szar. Nem annyira hogy kikapcsoljon, csak annyira hogy a szkóp mutassa, meg pillanatokra megmakkanjon minden szemmel látható jel nélkül. Fura mód labortáppal meg jó lett... A gyári, fóliás switch meg gyári hibás volt ahogy illilk.

Hazahoztam kínomban a teljes fegyverzetet cégtől, a tesztelt gigás switchet is, azzal meg egyből összeállt. Ez ezoterikával nincs bajom, de ilyen állatot még nem láttam na :DDD

• EQMontoya

veterán

válasz AiRLAC #3224 üzenetére

+1, ez nem fizikai hiba lesz, hanem valami szoftveres vagy egyéb hálózati eszközben keresendő.

zso79: biosban tudsz olyan beállításokat eszközölni emlékeim szerint, hogy ha elmegy az áram, majd visszajön, mi történjen.
    Legalábbis értelmes WS/szerver lapok szoktak tudni ilyet, szerintem a Gen8 is tud.
    Általában a következő opciók vannak:
    -No action (marad off)
    -Restore previous state (attól függően kapcsol be, hogy az áram elmenetele előtt be vagy ki volt kapcsolva)
    -Turn on

Mivel Nálad ugye az UPS le fogja lőni, a 3. opció jöhet szóba. Már ha a UPS lekapcsol, miután leállt a vas, ez egy jó kérdés.

A másik irány lehet a wake on lan, vagy a management kártya irányából történő újraindítás, ezekhez vannak különféle apik, de itt pedig ugye arra lesz szükség, hogy valahogy a UPS tudjon hálón kommunikálni.

Új hozzászólás Aktív témák