Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Mit tudtok ajánlani a HP Proliant G7 N54L helyett? A beszerzés olyan nagykerrel áll szerződésben, aki nem tudja beszerezni ezt a típust.
-
sanzi89
addikt
válasz
DopeBob
üzenetére
Ugyan nem láttam még belülről a HP mikroszerver rögzítését, de régi CD/DVD meghajtókban szokott lenni 3-4 darab kis gumi alátétszerűség, azok nagyon jók a feladatra!
u.i.: Én két ilyen HDD-t rendeltem bele: WD 1TB Raid Edition4 7200rpm 64MB SATA2 WD1003FBYX. Ezzel valakinek tapasztalata?
-
sanzi89
addikt
válasz
krealon
üzenetére
Ez alapján gondoltam, hogy jó lesz.
-
sanzi89
addikt
válasz
nvyktor
üzenetére
És hogy derítem ki egy ramról, hogy RDIMM vagy UDIMM? Például ez megfelelő volna: KINGSTON 2GB DDR3 1333MHz KTH-PL313S/2G
-
sanzi89
addikt
válasz
nvyktor
üzenetére
Köszi a választ!
4GB ram nem elég egy iskolai fájlszerverbe? A multiuser környezet fontos volna. A FreeNAS-t nem használtam még élesben, de első ismerkedésünk alapján megfelelő volna. De ha rájövök, hogy mégsem, annyi baj legyen, azt telepítek rá amit akarok, a megfelelő vas volna az elsődleges.
-
sanzi89
addikt
Iskolai fájlszervernek szeretnék egy HP ProLiant N54L szervert két darab 1TB-os WD Raid HDD-vel Raid1-ben. A gyári 2GB-os memória mellé szeretnék még 2GB ECC memóriát. Milyen modult ajánlotok?
Valamint FreeNas rendszert szeretnék telepíteni, mivel csak és kizárólag fájlszerver feladatokat kellene ellátnia, de sok felhasználóval, paraméterrel, stb. és arra elég jónak tűnik első ránézésre a rendszer. Járható út az elképzelésem? Jó kombinációt alkotnak a fenti hardverek és a FreeNAS?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Steam topic
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest