Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
Vakerán láttam 41k-ért NO HDD verziót.
Tegnap vettem egy N36L gépet. Ha jól látom akkor az N40L alaplapja dettó ugyanaz!
Ami még érdekelne, hogy milyen hoszzú hangkártya fér bele?andrew-msi #2260: Nekem még "butatévém" van ezért szerintem egy multimédia lejátszó és egy kiszolgáló lenne az optimális megoldás. Legalább is az én esetemben.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Az a 100k-s ár csak kamu szerintem, mert a nagykerekben is írták pár napig, de most letakarították és semmit nem tudnak adni ebben a kategóriában. Egyszerűen nincs belőle nagykerben, akármennyiért se. Akinek nincs betárazva, az nem tud adni. Már csak annyi van, ami pár kiskerben még elfekszik.

Attól tartok túl jó lett az N54L és kannibalizálni fogja a piacot, mert már az N40L-nél nagyobb kategóriás ML110 és Dell-es társait, tehát a rendes torony szervereket akciózzák kifelé nagy üzemben.
Van egy olyan érzésem, hogy rövidesen megtudjuk a tényleges hazai árát az N54L-nek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- Home server / házi szerver építése
- Prohardver app (nem hivatalos)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Esztétikai hibás Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Mac mini M2 2023 8/256GB új állapot
- Gamer PC jó áron! Ryzen 7 5800X/Rog RTX2080 Super/1TB SSD
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő