Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Nyilván, erre én is gondoltam. Pontosan ezért kérdeztem, mivel szerintem megbízhatóbb egy erre szakosodott cég védelme, ígérete, mint amit ekkora méretben összerakni lehet. Ugyanis Egy levelező szerver, ha titkos adatokat tárolunk rajta, akkor kapásból dedikált, azaz nincsen más feladata. Kell mellé/elé egy normális tűzfal szerver.
Ha levelező szervered van, kell mellé egy olyan internet kapcsolat, ami gyakorlatilag a nagy sebességen kívül 99,99%-os rendelkezésre állással bír.
Kell minimum RAID5-ös tömb, méretes lemezekkel.Mire ezt megépíted egy ekkora cégnek, rájössz, hogy olcsóbb és biztonságosabb lett volna profira bízni az adataidat, esetleg kódolni az üzeneteket.
Magánvélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen RAM-ot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Drón topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi