Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Egy HDD-t nem lehet felújítani
Pedig bőven van rá példa: Hitachi, Seagate: "Certified Refurbished HDD" néven ... így jön vissza a gyártótól az "új" HDD, gariztatás után (persze nem a beküldött, ilyet küldenek helyette, már vagy 3 éve).
-
wwhy
veterán
válasz
zsolthee
üzenetére
Abszolút csak megérzés, de sztem nem BIOS hiba, ez esetben sípolna, nem lehetne BIOS-ba belépni, BIOS failure üzi kellene legyen stb. A HDD csere megold(hat)ja a problémát, beletennék bármelyen működő OS-el felvértezett noti HDD-t, és ha akkor sem OK, mehet gariba. 12+ éve foglalkozom gépekkel, notikkal, eddig 2 esetben Qrtam el BIOS-t, de az még anno floppys update volt ...
-
wwhy
veterán
Nem kizárt, h a BIOS frissítés szúrta el (elment az áram? kikapcsoltad? megszakítottad?), de sztem egyéb baj van, mert a HP ezt a jellegű frissítést több gépre is kiadta (USB 3 yes or no); én minden gond nélkül feltettem az EliteBook 820-ra és a ProBook 430-ra, és mindkettő tökéletes. Mindig hagyom, h csinálja meg a 2GB-os recoveryjét, ha épp nincs.
-
wwhy
veterán
Tudtátok, hogy az új EliteBook-ok aksijára 3 év gari van?

"3-year warranty on HP Long Life Battery (available only with the 3-year limited platform warranty)"
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Termékkulcs BIOS-ban
mi a szösz? és ha frissítem a BIOS-t? -
wwhy
veterán
-
wwhy
veterán
HP gyári alkatrészeket tud vki beszerezni? Egy bill.-ről lenne szó.
-
wwhy
veterán
820-as EliteBookja van valakinek?
-
wwhy
veterán
válasz
Karcsi1001
üzenetére
Érdekes jelenség. Ugyanezzel hoztak egy Sony Vaiot. Ott először a voip nemult el, utána a Skype. Megoldást csak a teljes újratelepites jelentett, de a hiba kb. 2-3 hónap múlva ismét elojott

-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igen, persze. Legfrissebb volt gyárilag. Nem azt mondom, h elviselhetetlenül hangos, erről szó sincs, viszont aki megszokta a 0 decibelt, annak néma szobában ez elég vacak érzés .
-
wwhy
veterán
válasz
Zyrius
üzenetére
OK

Nekem már csak egy ismeretlen eszköz van, eredetileg 2 volt, az egyik a wifi gomb volt, a másik továbbra is ismeretlen. Tettem bele egy Samu 840 Evo SSD-t, 8mp a bootidő, gomb lenyomásától az asztalig
Most már csak még egy RAM kell, hogy legyen dual, és ha halkul a venti, akkor elégedett is leszek vele. -
-
wwhy
veterán
válasz
George0424
üzenetére
Mindenki tud olvasni .... ha nincs válasz, akkor valószínűleg senki sem tud értelmes magyarázatot adni.
-
wwhy
veterán
válasz
spyduck
üzenetére
A 2530p-s Elitebook-omat Franciao-ban, használtan, NBD-s garival vettem, és itthon meghosszabbítottam/vettem rá még 3 év ugyanolyat, mint a gyári gari.
VGA hiba miatt cserélni kellett az alaplapot, a hiba bejelentése után (központi HP szerviz) 1 napot kértek az alkatrész beszerzésére, mert nem volt raktáron, aztán jött a szerelő, kicserélte stb. -
wwhy
veterán
válasz
dangerzone
üzenetére
van NBD gari is, Elitebook, kijön a szerelő, el sem viszik a gépet.
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ugyanez érvényes a monitorokra is

-
wwhy
veterán
válasz
deathtania
üzenetére
esetleg egy géptípust írhatnál ....
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Pontosan.
De lehet, h ez csak nekem "szenzáció"
-
-
wwhy
veterán
Pozitív HP szerviztapasztalat: múlt héten csüt. bejelentettem egy kb. 2,5 éves, meghibásodott monitort, pénteken már ki is volt cserélve (jött a szervizes srác, csere, kész). De a dolognak van egy szépséghibája: hozott egy kinyomtatott matricát a hibás termék sorozatszámával, és ráragasztotta a cseremonitorra, mondván, h ha ez is vacakolna, akkor is a régi sorozatszámon kell bejelenteni. Nem nagyon láttam át elsőre a logikát, aztán leesett, h így gyakorlatilag nincs új termék azaz nincs új garancia, hanem ketyeg minden a régi szerint
Ez már nem annyira szimpi, ilyen típusú monitort (2275w) már többet gariztattam, de ilyen csellel még nem találkoztam. -
wwhy
veterán
A számlás dolgokat hanyagoljuk ...
-
wwhy
veterán
2530p-re a fekete pöcökegér sapkát lecseréltem kékre, tök király lett

-
-
wwhy
veterán
Szerintem jobban jársz, ha nekem (el)adod, mintha tökölnél vele, fúrnád-faragnád, és mégsem nézne jól ki, arról nem beszélve, h ezek a kínai nyákok a feszkót nem épp rendesen szolgáltatják, szóval jobb, ha a HDD-dről, amit a caddyba teszel, folyamatosan készítesz biztonsági mentést illetve kézügyben tartod a garipapírját
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wwhy
veterán
válasz
abteam2008
üzenetére
ha már megrendelted, nem mindegy?
-
wwhy
veterán
-
wwhy
veterán
Persze:
általában 3 garitípus van:
A/: leadod/elküldöd egy felvevőponton, ugyanott átveszed (jobb esetben márkaszerviz)
B/: szerviz érte jön, hozzák, amikor kész
C/: X napon belül a szerelő kiszáll, és nálad javítja.Nyilván ez utóbbi lenne az ideális, pl. Black sem kellene nélkülözze a gépét, mert annyiszor jön ki a szervizes srác, ahányszor szükséges. Persze, így is elhúzódhat, de legalább a géped nálad van. Ezt lehet fokozni azzal, hogy útközben gari. amiben a véletlen kár elleni "biztosítás is benne van...."
Számokkal (nettó árak!) (kiragadott árajánlatok /összesen kb. 25-30 garitípusra kaptam ajánlatot/ az én gépem esetében!):
-
wwhy
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
én mindig win alól csinálom, és sose volt probléma; már elmúltak a vészterhes win98 idők

-
wwhy
veterán
Vmilyen linuxot probalt-e mar vki 2530p-n? Kiprobaltam mar vagy 5 disztrit, de egyiket sem taltam nagyon jonak, foleg, h allandoan kek-sarga villogassal mukodik a wifi, igy tenyleg karacsonyfa

-
wwhy
veterán
-
wwhy
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Jaaaa
szövegértelmezés kora reggel 
Kizártnak tartom a cserét ...
a HP monitoromat kb. 1,5 évente cserélik, szinte mindig ugyanaz a hiba jön elő. Nem hivatalos HP álláspont szerint nem megfelelően használom
valamit sejthetnek, mert 24/18-20-at megy (mérnökök használják, tervezés, Corel, 3D, miegymás), na de kérem, akkor is .... -
wwhy
veterán
Figyelem: sajnos nem mindig passzol! 2 fajta billentyűzettel szerelték a 2510p-t, míg a 2530-ba már csak egy fajta jó.
A 2510p esetében van olyan bill. változat, ahol a nyilacskák alatt 2 db félkör alakú pöcökszerűség található, és ezek a lábacskák nem férnek el a 2530p-ben (max. flexelés után
) -
wwhy
veterán
válasz
qwertly
üzenetére
Így jár az, akinek csak az ár a fontos
1. a HDD teljesen szabványos 1,8-as microSATA (max. neked derült ki utólag) keress ilyet a boltokban, és cseréld le. De HDD-t nehezen fogsz találni, inkább SSD lesz.
2. a magyar bill-re sajnos nincs alternatíva, nagyritkán az apróban felbukkan egy-egy. Ha kell, ki kell csengetni érte a közel 10e-t. Vagy jó minőségű matricázás ...sagit: úgy.úgy

-
wwhy
veterán
válasz
Laybee
üzenetére
Ha azt írja, h OK az akku, akkor ne foglalkozz vele. tele van a net ezzel a problémával, van akinek az 1-es cella = 0, sokaknak meg a 4-es. A HP szerint az akkuprogram rosszul olvassa ki az adott cella értékét.
Gariban valóban nem foglalkoznak aksival, csak 1 év a gari rá. -
wwhy
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Én a WMP-re csak annyire rágtam be, h el is távolítottam, ne foglalja a drága helyet a kis SSD-n
Az volt az érdekes, h lejátszáskor a feladatkezelőben nem terhelte a CPU-t 100%-ban, mégis valami megfoghatatlan módon forrósodott a masina és pörgött a venti 1001%-on ... -
wwhy
veterán
Az infó nem volt tiltott, az ügymenet leírása nem volt szerencsés, később újrafogalmazom.
HP gariügyben kereshetitek:Papp László
Tel: + 36 1 371 0269
Fax: + 36 1 371 0271
Mobil: +36 70 378 4462
E-mail: laszlo.papp@smartservice.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

mi a szösz? és ha frissítem a BIOS-t?

Most már csak még egy RAM kell, hogy legyen dual, és ha halkul a venti, akkor elégedett is leszek vele.
Csak net, Chrome, 2-3 tab, ás pörög, pörög (i5 CPU). A HWinfo nem ismeri fel a ventiszabályzót, így az kilőve.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez már nem annyira szimpi, ilyen típusú monitort (2275w) már többet gariztattam, de ilyen csellel még nem találkoztam.

Pyttawrx