Hirdetés

2019. október 21., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#47) Papa-Georgo válasza pojakcs (#40) üzenetére


Papa-Georgo
(senior tag)

Én olyat láttam egy kiállításon, ami vízbontás elvén működött. Beleöntötte vizet, az pedig szépen hidrogént fejlesztett belőle.

Hozni nem tudok, mert csak ott láttam, egyebet sajnos nem tudok róla. De USA-ba is csináltak egy vízzel működő autót, persze most lehet mondani, hogy misztikus, mert van róla kép, csak a feltaláló halála után /egész véletlen nem természetes halállal halt meg/eltűnt a működő autó, és az összes terv is...:U Vajon miért?

Egely-től énis olvastam töb könyvet, amik nekem nagyon tetszettek, mondjuk különösen inkább Tesláért vagyok oda ilyen téren. Amúgy Teslának is volt egy kocsija, igaz az nem vízzel ment, de nem is benyával, hanem vmi ''mással''. Igazából erről is csak találgatások vannak, mert feljegyzések eltűntek.

amúgy egy roppant egyszerü dolgot tudok neked mutatni, amitől anno hasonló gondolkodású fiz. tanárom, mint te /bocsi :B/ agybajt kapott...

Vitalitásmérő. Nemtudom ismered-e? :P Bioenergia szintet mér. Érdekes, szoktam vele szórakozni itthon. Van benne vmi :Y

Ne hidd, hogy elvakult Egely fan lennék, mer tényleg van pás sánta dolog, de ez a kis kerék érdekes játék...És olyan dolgo, amire a fizikába jelenleg nincs ekzakt magyarázat.

''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.