- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Adózás a használtcikkek értékesítése után (egyszerűen)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
horilori
csendes tag
Most néztem meg, hivatalos magyar gyári garival a 11"-os Samsung Tab S11 128gb wifi 215-ezer huf, amoled kijelzővel, rendes ügyfélszolgálattal. Nem kérdés, ha valaki mindenképpen táblát akar
. Bár zsír új M2-es Macbook Airt kap már az ember egy bő 100-assal drágábban, s azon dolgozni is lehet!
-
Donki Hóte
veterán
Lassan a Samsung az egyetlen gyártó, aki kínál olyan tabletet, amelyikben az oled panel mellett van SIM tálca, van navigáció, DP/HDMI képes USB 3-as port, lehet bele memóriakártyát tenni, ezek nekem fontosak
Nagyon jól szuperál még a TabS10Plus tabletem, de ha cserélni kéne, akkor nem tudnám más gyártó tabletjére cserélni
-
worxland
addikt
Igen, alap tablet minden nèlkül.
Teljesen jó áron van 600 euróèrt.Én a 650 eurós smart változatot számoltam át forintra, nem az alapot. A smarthoz kapsz bill-t és cerkát.
-
pècsimunkás
addikt
-
janeszgol
félisten
Különösen ajánlott kategória. Igen drágább az elődnél, de az ips lcd volt, illetve azóta ugye történtek folyamatok a világban.
Szóval ez egy ajánlott tablet. -
norti
addikt
A Real Racing 3 nem megszűnt?
-
worxland
addikt
-
Freiherr
őstag
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
jack982
senior tag
persze, érthető. mindenkinek más.
-
mhydas99
őstag
Azt mondtam problemas, nem hogy lehetetlen. En mar oreg vagyok a workaroundokhoz, plane nem akarnek semmi olyasmit sem hasznalni, ami minimum negyed millio forintert venne ra engem arra, hogy 3-szor korulmenyesebben hasznaljam, mint barmi mast...
-
jack982
senior tag
böngészőből is mennek a dolgok, mint ms office, gmail stb.
-
MikeWazowski
veterán
-
blueye
veterán
-
mhydas99
őstag
De az Huawei, problemas Google services-zel...
Ha nem fontos a jovobeli frissites, mert csak szorakoztatoipari eszkoz lenne semmi mas, akkor a Magicpad 2 tenyleg jobb vetel Kinabol 110k alatt. Konkretan haromszor olcsobb ennel es amire az atlag hasznalna, ugyanaz. -
jack982
senior tag
HUAWEI MatePad Pro 12.2 WIFI 12GB+512GB Zöld, magyar hivatalos huawei shopból most akciósan sokkal jobb vétel.
-
al3xk1dd
csendes tag
Szép, jó, ésatöbbi. A magyarországi bevezető ár szerintem valóban magas, főleg, ha a konkurens felhozatalt is figyelembe vesszük. Ugyanakkor A MagicPad 2 majdnem ugyanezzel az OLED panellel, azonos akkumulátorkapacitással, ellenben sokkal jobb hangzással és Snapdragon 8s Gen3-mal (ami azért a mindennapos használat során gyakorlatilag észrevehetetlen differencia teljesítményben) még mindig egy jobb alternatíva lehet árban, a hazai forgalmazóknál 200 ezer forint körül, ahol még elérhető (Alin kuponnal pedig a 12/256 Gb-os verzió 103 ezer forint szállítással együtt 🤫).
-
worxland
addikt
-
Luck Dragon
támogató
Ezt most csak én nem értem

"remek szemkímélő megoldással 5280 mAh-s PWM elsötétítést és a cirkadián ritmus követését beleértve órákon át"
Biometrikus szenzor nincs egy 330E értékű tableten? Ne már...
-
FireFox1996
addikt
Magic Pad 2 12/256 GB változatot mostanában 130e ft-ért szórják ki az aliexp-en EU raktárból, így se vám, se áfát nem kell fizetni.
Ha vkinek jó a 2 generációval ezelőtt. -
bollokcs80
Korrektor
Nem rossz, de nekem 12 col felett kezelhetetlenül nagyok ezek a gépek. Átvehetnék az Apple féle gyarkolatot, hogy lenne 11 és 13 colos opció.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Eredeti játékok OFF topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen légkondit a lakásba?
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- További aktív témák...
- 0 peces Samsung SM-X236B Galaxy Tab A11+ 5G 6/128GB 11" Kártyafüggetlen Szürke
- Apple iPad Pro 11 128GB WIFI (2020) + Magic Keyboard
- Csere-Beszámítás! Apple Ipad Pro 11' 2022 4TH Generation M2 Chip. Wi-Fi + Cellular
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- HIBÁTLAN! Apple iPad Air 5. gen (M1), 64GB, WIFI + CELLULAR/5G, KÉK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 512GB
- 27% - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI Alaplap!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
. Bár zsír új M2-es Macbook Airt kap már az ember egy bő 100-assal drágábban, s azon dolgozni is lehet!