Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaffa75
őstag
válasz Legendd #51122 üzenetére
Az UFO-t Angliában gyártották (csak), a szedánt pedig Törökországban.
Miért kell cserélni a láncot benne?? Én 238-cal vettem, és 279-cel adtam el, de fel sem vetődött hogy probléma lenne vele! Milyen motorral nézted? Jó a 2.2 dízel, és az 1.8 benya, az 1.4-et kerüld, gyenge, és semmivel nem eszik kevesebbet mint az 1.8.
-
Jaffa75
őstag
válasz Legendd #51124 üzenetére
Ha megnézed a YT-on, akadnak olyan példányok, amelyek 1milliót futottak! Az R18A2-es motor jó eltalált!
Ha az olajat megkapja időben, simán 500-at is elfut .Ami problémás szokott lenni az UFO-val, az az autóhoz méltatlanul gyenge hátsó futómű, és a szilentek.
Motorikusan nagyon jó, és megbízható... alkatrész van hozzá bőven (csepeli bontó, Kabai utcai bontó) és nem drágák. A belső tér nagyon jól variálható (magic seat), csomagtér jó nagy. -
demars
addikt
válasz Legendd #51124 üzenetére
Ahogy lent írta Jaffa is, nem kell félni a km-től. Ettől függetlenül persze érdemes átnézetni, de nem kell rögtön láncot cserélni.
Én 240k km-el vettem most van benne 283k km. Ha jól saccolom kb 320 ezer km lesz benne mire eladom
Enyém 1.6-os ( R16A2)Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Android felhasználók OFF topikja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- LEGO klub
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- 2 kazános Jura Z5 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- Új DXRACER L fekete-fehér gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest