Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
féktárcsa "kiórázása"
Szerelős csatorna, itt azt mesélik a benzines gyors autók fékje sem alkalmas pályázni BMW-nél. Oda alap a nagy fékre fejlesztés.Érdekes amúgy a videó. Nem gondolná az ember mennyire szakszerűen kell tárcsát cserélni.
Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
Német pálya, versenypályák, magánterületek, szabálysértések. Plusz a statisztika, hogy a balesetek drasztikus többsége átlagos sebességnél történik vagy valamivel felette, így szinte semmit nem jelentene javulásban az autókat korlátozni ne tudjon 250-nel menni.
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
Epa99
csendes tag
Én is hallottam, hogy a Tesla fék nem jó. Amit én tapasztalok 2023-as Model Y-nál, ha vészfékezni kell akkor nem másabb, mint egy bármely más nehéz autó pl. BMW. Az már más kérdés, ha folyamatosan használnám, akkor mi történne, valószínű elmelegedne és nem fogna annyira. Annyi, hogy múltkor éppen figyeltem, hogy egy 300 km-es út alatt egy alkalommal léptem a fékre -az egypedálos vezetés miatt-, azaz nem nagyon tud elmelegedni. De nyilván versenypályára alkalmatlan, de nem is megyek oda
Epa99, Esztergom
-
kilua
senior tag
Minek a 250 km/h végsebesség, ha úgysem lehet többel menni autópályán mint 130?
-
Epa99
csendes tag
Tiszta Ferrari Purosangue koppintás, de imádom, ahogy kinéz. Ha nálunk lehet majd kapni, akkor tuti eladom a Teslámat.
[ Szerkesztve ]
Epa99, Esztergom
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- Ukrajnai háború
- Revolut
- Tippmix
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mazda topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB