Új hozzászólás Aktív témák

• +1
    Megvan a rajz, a kötések leírása és hogy mit csinál. Halványan valami dereng. De a saját áramkörömre napokig idegenként néztem egy év után... lehet újat kellene készíteni, gyorsabb lenne... :D
    De idővel, ahogy bogarásztam a dolgokat, rájöttem, hogy mit miért csináltam, megtaláltam ami hiányzott és kiegészítettem -ez tegnap éjjel, szarul, észrevettem lefekvéskor, de nem kapcsoltam vissza a gépet.

Readme fontos, mindig próbálom vezetni, a HW és az SW részen is, így is volt, amit nem értettem. Kiesett, hogy a pwm vezérlésnél hogy oldottam meg a fokozatokat. Az SW részben AI segít, bemásolom és összefoglalja, jönnek vissza a dolgok fejben is. HW részben meg a matekkal segít.

Szal. igen: jó jegyzetek kellenek és végigmenni a projecten "szimuláció" módban...
    És ha AI-al cseteltem valamiről (akár a HW vagy az SW részen), azt is át szoktam pörgetni. Meglepően sok dolog beugrik így.

Én éppen ezért kezdtem el ezt a saját kis eszközt összerakni, hogy ne azzal menjen az idő, hogy visszataláljak a workflowba. A projekt állapotából, jegyzetekből és korábbi munkamenetekből készít egy olvasható összegzést generálni avagy : egy gyors "hol hagytad abba" összefoglalót készíteni. Kb. így néz ki jelenleg:

Új hozzászólás Aktív témák