Új hozzászólás Aktív témák

• Ismerős érzés...

Én többnyire "nulláról" kezdem újra, mert esélytelennek tartom, hogy elő tudjam hívni azt a tudatállapotot és azokat a gondolatokat, amik az utolsó workflow idején voltak. Még ha így összefoglalnám, ahogy te tetted sem hinném, hogy menne, mert sok múlik azon is, hogy éppen milyen lelkiállapotban vagy, mit csináltál előtte és hány napnyira van még a péntek. Egy gépnek könnyű lenne felvenni a fonalat...

Én úgy kezdek neki, hogy összeszedem, hogy mit várok a projekttől, indítok egy debugot és igyekszem kritikus szemmel végigkövetni, hogy mi hiányzik még. Aztán ha találok egy ilyen "kapaszkodót", elkezdek vele dolgozni, előjönnek hátulról mindenféle emlékek, gondolattársítások, amikből következnek a problémák, amiket anno fejben tartottam és a végén eggyé válok a projekttel :D

+1
    Megvan a rajz, a kötések leírása és hogy mit csinál. Halványan valami dereng. De a saját áramkörömre napokig idegenként néztem egy év után... lehet újat kellene készíteni, gyorsabb lenne... :D
    De idővel, ahogy bogarásztam a dolgokat, rájöttem, hogy mit miért csináltam, megtaláltam ami hiányzott és kiegészítettem -ez tegnap éjjel, szarul, észrevettem lefekvéskor, de nem kapcsoltam vissza a gépet.

Readme fontos, mindig próbálom vezetni, a HW és az SW részen is, így is volt, amit nem értettem. Kiesett, hogy a pwm vezérlésnél hogy oldottam meg a fokozatokat. Az SW részben AI segít, bemásolom és összefoglalja, jönnek vissza a dolgok fejben is. HW részben meg a matekkal segít.

Szal. igen: jó jegyzetek kellenek és végigmenni a projecten "szimuláció" módban...
    És ha AI-al cseteltem valamiről (akár a HW vagy az SW részen), azt is át szoktam pörgetni. Meglepően sok dolog beugrik így.

Új hozzászólás Aktív témák