Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eztis_Aztis
tag
"Írhatnál is valamit, mert bár nyilván nem könnyű, de a semmire nem várhatsz együttérzést." :
Nem igazán az együttérzésre vágyom, mert senkit nem szeretnék azzal terhelni egy percig sem, hogy az én problémámat a magáénak érezze, gondolom mindekinek megvan a sajátja
Inkább csak a véleményekre voltam kiváncsi, hogy voltak-e már hasonló cipőben fórumtársak és miként tudták feldolgozni, hogy az életük jelentős szakaszát a saját megfontolásukból otthagyták.Anélkül, hogy bárkire is ujjal mutogatnék, szerintem ellég hozzá annyi, hogy a folyamatos megalázás tette be a kaput. Évtized alatt kicsit felgyűlt. Persze, mindig volt rá valami magyarázat, hogy éppen miért történt, de hát nem lehet a végtelenségig mindent lenyelni, akárhány számjegyű a fizetés is. Legalábbis én képtelen vagyok.
-
Eztis_Aztis
tag
Nehéz sajnos így tekintenem rá, mert azt hiszem magamról, a rengeteg egyéb hibám mellett, hogy talán a legnagyobb erősségem az a lojalitásom.
Ez talán apró kiegészítés a bejegyzéshez:
Valószínűleg én vagyok már túl öreg, vagy egyszerűen csak hisztis picsa, de én a megbecsülést nem feltétlenül csak a pénzben látom.
Tudom és értem, ha erre valaki azt mondja, hogy "hülye vagy, ember?", és ezért is gondolom, hogy a jövőben inkább a saját főnököm lennék, mert egyszerűen engem az emberi oldala jobban foglalkoztat, mint az anyagi. Valószínűleg ezért voltam olyan kereskedő, akit szerettek (legalábbis remélem, habár akadtak pozitív jelek).De, az egész akkor is fáj, mert szó szerint a két kezemmel építettem (természetesen több jó emberrel együtt) fel valami igazán értékeset és most az érzékeny kis (haverok szerint: pinavirág) lelkivilágom miatt otthagytam.
Biztos, hogy velem van a baj, csak egyszerűen beleöregedtem már abba, hogy a pénz fontosabb legyen mindennél. Nagyon elbasztam?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Proxmox VE
- Assetto Corsa EVO
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Alaplaphibás Dell Latitude 7490 alkatrésznek eladó
- Herman Miller Aeron B ergonómikus irodai szék
- Micron és Samsung 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető akár 64Gb vagy 128Gb ram
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest