Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Ja, ez a marketing, csak sajna sok program, és rengeteg játék sem veszi be. Biztosan ők tudják rosszul.
Amúgy tudom, hogy működnek a Windows-ok.
Havernak pont azért kellett volna 2 rendszer (amiért egyébként nekem is van XP-m is), de max. annyit tűrt volna el, hogy boot manager-rel kiválasztja, amelyik kell. Nem számítástechnikus, és esze ágában sincs minden váltásnál a biosban matatni az AHCI és a VGA beállításokkal, mert AHCI-módról és PowerXpress-ről sem mond le. Lényegében szokásosan szarok az MS termékei, ha meg nem tetszik, vegyél új rendszert, és dobd ki a drágán megvásárolt játékokat, mert kártérítést senki nem fizet.
-
katt777
félisten
Akkor már csak azt áruld el, hogy miután integráltam, miért csak annyi változik, hogy később fagy szarrá a gép, azaz nem telepítéskor, hanem amikor feltelepült az XP. Megjelenik a logó, gondolom, kezdené a rendszerbeállítást, és kék halál.

Én nem is láttam a listában K-s gépeket.
Most tolom fel havernak IDE módban, hogy működjön, csak így meg a W7 nem fog menni a másik partíción.
Mondjuk azt amúgy is újra kell telepíteni, mert AVG ellenére beszedett valami szart a netről. Haverom meg meg fog lincselni. 
-
katt777
félisten
Felőlem AK50-es is lehet, 780G chipset, integrált 3200 + HD4570, 2 magos AMD proci, 3GB RAM,250GB vinyó. Azt olvastam, hogy AMD-nél az integrálás esetén is be kell tölteni az AHCI drivert, de ez a balfasz nem látja a pendrive-ot, ill. csak A: meghajtón hajlandó keresni.

Nem találom az ASUS oldalán. -
katt777
félisten
Sziasztok!
Adott egy ASUS KA50-es notebook, de integrált AHCI meghajtóval sem megy fel rá az XP, restartkor kék halál. Van rá valami megoldás? Sajna sehol nem találom a reg-modos, utólagos AHCI meghajtó illesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Amúgy tudom, hogy működnek a Windows-ok.