Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
ColemanV
csendes tag
Bezony, bios nem látja, boot menüben nincs ott.
Okés, vettem az adást, akkor az első feladat, hogy a bios lássa.
.
Asztali gépről van szó.
Öh, meg vagyok fáradva ma, a gép nem az enyém, ismeretlen a származása.
Eccer levadásztam a típusát az alaplapnak, kinyomtattam, odaadtam a tulajnak, fejből most nemtom megmondani, de ha megint belemászok majd jól megmondom
.
A HDD SATA2-es Samsung, de mivel az is rá van vésve magára vinyó felületére, majd akkor tudom megmondani nem-fejből, ha kivadászom a gépből
Az nem ma lesz mert elpusztulok rögvest 
.
Azét köcce a segedelmet, írok ha fejlemény van
-
ColemanV
csendes tag
Szóval csináljak kézileg egy bootolható WinXP CD-t amiben ez a csodás file is benne van a laphoz valósi SATA driverrel egyetemben, egészen konkrétan a Win CD I386 könyvtárába belegyömöszölve és aztán kiírva?
.
Ha ezek után sem megy, akkor bios frissítés? Csak azért mert a biosban nem látja a SATA vinyót...
.
Olyankor mi van, ha egy IDE vinyóra telepítem a WinXP-t, és onnan kísérlem meg formázni a SATA HDD-t, majd arra telepíteni a Winfost? Akkor működhet a SATA-ról bootolás a későbbiekben?
.
Meg.. Mintha a Windowshoz kellene valami vacakot letölteni, hogy szíveskedjen érzékelni a SATA HDDt (ez csak úgy beugrott, mert mikor háttértárnak vettem az első SATA vinyómat egy darabon azzal vacakoltam, hogy látható legyen.) -
-
Józsi7308
csendes tag
Köszi a segítséget!
Tegnap nem voltam internet közelében, de közben én is rájöttem, csak annyi a különbség, hogy a gépet nem áramtalanítottam, de ez talán nem is baj, mivel ezen a gépen még nem volt semmilyen oprendszer.
Mindenesetre fut az XP. A driverekkel kapcsolatban, meg annyi, hogy a gyártó oldalán nem találtam kimondottan erre a gépre szóló drivert, de google-be beírva találtam egy csomót. Remélem jók is lesznek.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Óra topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- MacBook Pro 16" M1 Max 32GB RAM 1024GB SSD Astro szürke - Nagyon szép karcmentes állapot !
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Az nem ma lesz mert elpusztulok rögvest 
Hajnali egykor feltettem az XP-t,gondolkodtam a win7en,de már megszoktam az xp-t az asztali gépen

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)