Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Úgy tudja nem használni, hogy nem hagyatkozik arra, hanem beparkol és kész.
Nem kell mindent megmondani, nem kell mindenre rákontrázni, nem kell mindent JOBBAN tudni.
Néha kicsit lazulj, nem kell ezt a szerepet nyomni.
Értem, hogy mindenkinél okosabb vagy, sőt biztos van alapja is, csak őszintén felesleges triggerelni ezzel a népet.
Mert azt érzem, hogy mindenki csak hülyébb lehet nálad... Az okát nem értem, de már egy ideje ez kikívánkozott belőlem... Bocs, de ami az órállításos témában is ment... Katasztrófa...Minden csak úgy lehet, ahogy Te mondod, minden...
Bocs, de ez így nem fórumozás, erről a tetves magas lóról lassan le kellene szállni..
Értem, hogy "Másképp gondolom, másképp látom, mint az átlag.".. Ja, csak aki másképp látja, azt meg azonnal degradálod, elnyomod, letaposod a mondanivalóddal.Ez nem másképp látás, ez egy nézőpont ráerőltetése másokra...Nem látom, hogy olyan kommunikáció ki tudna alakulni, hogy elfogadod, netán meghallgatod mások véleményét, vagyis szimplán letojod mások véleményét...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
elfelejtette
üzenetére
Próbáld meg ezzel a módszerrel.
Ha megvan a parkolóhely, előregurulsz az első autó mellé, kb 40-50 cm oldaltávval. Közelebb ne , mert a tükröt nem szokták figyelni sajnos. Jobb irányjelző, hogy tudják megállsz. Berakod hátramenetbe ,így tudják mi lesz.
- Amikor a két kocsi hátulja egy vonalba kerül ( Vagy a két első ajtó egymást elhagyja) tekerd el koppig jobbra.
- Utána bal tükörben, ha meglátod a bent parkoló autó két lámpáját vagy két tükröt vissza egyenesbe ( én kettőt balrát szoktam mondani, de ez kormányáttételtől függ)
- Utána figyeled a jobb tükröt és amikor már eltűnik a szegély benne, akkor koppig balra, figyeled a kocsi orrát, de elvileg így nem tudsz kaszálni.Lényeges, hogy mindig sokat tekints hátra, hogy nehogy mögéd lépjen valaki.
Remélem segítettem.
Itt egy régebbi videóm, de én is mindig csiszolok a módszereken, mert nem mindet értik meg a tanulók sem. ( Poén van a videóban is épp egy Skoda Fabia kombi igaz újabb
)Ha esetleg tanács kell nyugodtan írj privátban, tippeket és trükköket még tudok mondani

-
Graphics
Jómunkásember
Oktatóként a másodikkal már nem igazán értek egyet, az elméleti sík jó, de én a támpontokat máshogy szabom meg, úgy, hogy az ülésből is könnyebben menjen.
Ez sem rossz, sok helyen látom ezt is persze, valakinek ez is segítség lehet, de párhuzamos hátrához elpazarol egy csomó helyet így.
Illetve van sokkal jobb támpont a tekeréshez.A merőleges jobbos hátra a gyakorlatban így rácsúszik a mellett lévő távolabbi autóra.
Mert ugye álló helyzetben nem daráljuk a kaucsukot.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elfelejtettem a film címét
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)