Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
őstag
...tehát ha külön nem nyomod ki...
Azaz, te magad is tudod, hogy ki lehet kapcsolni, akkor miért kérdezted, hogy hogyan NEM lehet használni?

Btw, nekem külön szeánsz, amikor indulok az autóval, mert gyújtás után PA off, sávtartó elektronika off, Start-stop rendszer off (ezek egyébként hasznos dolgok lennének, csak nem MO-n...), de legalább úgy érzem magam, mint egy repülőpilóta, aki így kapcsolgatja gombokat felszállás előtt...

-
Graphics
Jómunkásember
Úgy tudja nem használni, hogy nem hagyatkozik arra, hanem beparkol és kész.
Nem kell mindent megmondani, nem kell mindenre rákontrázni, nem kell mindent JOBBAN tudni.
Néha kicsit lazulj, nem kell ezt a szerepet nyomni.
Értem, hogy mindenkinél okosabb vagy, sőt biztos van alapja is, csak őszintén felesleges triggerelni ezzel a népet.
Mert azt érzem, hogy mindenki csak hülyébb lehet nálad... Az okát nem értem, de már egy ideje ez kikívánkozott belőlem... Bocs, de ami az órállításos témában is ment... Katasztrófa...Minden csak úgy lehet, ahogy Te mondod, minden...
Bocs, de ez így nem fórumozás, erről a tetves magas lóról lassan le kellene szállni..
Értem, hogy "Másképp gondolom, másképp látom, mint az átlag.".. Ja, csak aki másképp látja, azt meg azonnal degradálod, elnyomod, letaposod a mondanivalóddal.Ez nem másképp látás, ez egy nézőpont ráerőltetése másokra...Nem látom, hogy olyan kommunikáció ki tudna alakulni, hogy elfogadod, netán meghallgatod mások véleményét, vagyis szimplán letojod mások véleményét...
-
Lord Myn
őstag
K* egyszerű: van egy kis 'P Off' (Parking Assistance Off) nevezetű gomb a műszerfalon azt kell bekapcsolni... (egyébként ez meg is történik automatikusan kb. 25 km/h felett, csak ha megállsz és rückwärts-be rakod újra kikapcsol).
Persze, vannak helyzetek, amikor hasznos, de engem baromira idegesít, amikor pl. egy rohadt kis bokorra bejelez vagy amikor centizel egy parkolást (mert csak úgy van hely) és elöl-hátul sípol különböző frekvencián...

-
Vicces, hogy régebben gondoltam, hogy milyen poén lehet az automata parkolás... aztán amióta van a kocsikban, eszembe se jutott még kipróbálni sem... a sok radarral meg kamerával már sokkal egyszerűbb a parkolás, mint régen. Kb nincs mit megszokni a kocsin, mert mindent látsz, akkor is, ha először ülsz az adott modellben. Mire eszembe jutna, hogy megkeressem, hogyan lehet aktiválni az automata rendszert, már beálltam.
Attól viszont agybajt kapok, amikor a szerencsétlen kezdő kínlódik, a többi kretén meg ledudálja meg beszól neki, mert nem állt be elég gyorsan. Legyünk már toleránsak a másikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 15T Pro Dual SIM, kártyafüggetlen okostelefon
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest