Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
veterán
válasz
elfelejtette
üzenetére
Az szép, bátor gyerek vagy...

Ha van lehetőséged, eszközöd; akkor keress egy üres placcot, bólyázd ki, vagy inkább karózd ki (azt jobban látod tükörből), és ott gyakorolj.
Vigyél magaddal segítséget is, lehetőleg tapasztalt ismerőst.
Nem biztos, hogy rögtön jó lesz, ehhez is kell a rutin. Fejben is ott kell lenni.
Amúgy 18 év után ne nagyon csodálkozz, hogy "nem érzed az autót".
Te igazából megint egy újonc sofőr vagy, ennyi.
Nincs semmilyen rutinod, reflexed ami a vezetéssel kapcsolatos.
Itt az újra tábla, lenullázva.
Ezt el kell fogadni.

Egy darabig nekem is eltartott mire jobbra hátra gond nélkül betolattam.
Ha már belejöttél akkor ránézésre megmondod, hogy a szabad hely elég vagy nem, mert néha nagyon balfaszul állnak meg.
Elméletileg elég, de ha valaki túllóg a parkolóhelyen vagy kicentizi az elejét, akkor te már nem férsz be oda; vagy csak pár perc szenvedés után.
Anno Jackie Chan ment oldalra fordulós kerekű verdával, a Rendőrsztori valamelyik részében; ha jól emlékszem.
Szóval gyakorolj szorgalmasan, amikor van rá időd.
Aztán majd alakul a molekula!
Az a baj, hogy erre a tanulás során sem fektetnek elég nagy hangsúlyt; aztán meg megy a bénázás, a feltartott emberkék részéről meg a dudálás, anyázás.
Főleg két autó közé beállni, ez még mindig elég problémás sok embernek; pedig ránézésre 50-es korosztályúak. Szóval talán nem tegnap kaptak jogsit, és mégse akar sikerülni valamiért. Az SX4-es meg azért nem limuzin.
Az a Fabia kombi se olyan hosszú, de azzal is láttam már bénázást.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
elfelejtette
üzenetére
Próbáld meg ezzel a módszerrel.
Ha megvan a parkolóhely, előregurulsz az első autó mellé, kb 40-50 cm oldaltávval. Közelebb ne , mert a tükröt nem szokták figyelni sajnos. Jobb irányjelző, hogy tudják megállsz. Berakod hátramenetbe ,így tudják mi lesz.
- Amikor a két kocsi hátulja egy vonalba kerül ( Vagy a két első ajtó egymást elhagyja) tekerd el koppig jobbra.
- Utána bal tükörben, ha meglátod a bent parkoló autó két lámpáját vagy két tükröt vissza egyenesbe ( én kettőt balrát szoktam mondani, de ez kormányáttételtől függ)
- Utána figyeled a jobb tükröt és amikor már eltűnik a szegély benne, akkor koppig balra, figyeled a kocsi orrát, de elvileg így nem tudsz kaszálni.Lényeges, hogy mindig sokat tekints hátra, hogy nehogy mögéd lépjen valaki.
Remélem segítettem.
Itt egy régebbi videóm, de én is mindig csiszolok a módszereken, mert nem mindet értik meg a tanulók sem. ( Poén van a videóban is épp egy Skoda Fabia kombi igaz újabb
)Ha esetleg tanács kell nyugodtan írj privátban, tippeket és trükköket még tudok mondani

-
válasz
elfelejtette
üzenetére
Az kemény, adj időt még magadnak, de az se lehet rossz ötlet ha kimész egy parkolóba ahol van bőven hely és nincs elkopva a felfestés és ott gyakorolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- Eladó Xiaomi 15T Pro Dual SIM, kártyafüggetlen okostelefon
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest