Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz
mayerlaci
üzenetére
köszi.
én alakítottam ilyenre. én választottam/vettem mindent. a házacskámról is van kép, de inkább csinálok holnap egy jobbat. a hangfal egy Technics házimozihoz tartozik, és 3X erősítésű. ahhoz képest, hogy nem valami nagy, elég tisztán, és erőteljesen szól. anno volt mélyládám is, de rájöttem, hogy nincs rá szükségem. 
t-shirt:
nem volt mindig ilyen kis gépem, keresek egy képet, ahol látszik, hogy ki volt használva az asztal.
Bővebben: link
behappy: csináltattam, így pont olyan lett, mint amilyenre szükségem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
én alakítottam ilyenre. én választottam/vettem mindent. a házacskámról is van kép, de inkább csinálok holnap egy jobbat. a hangfal egy Technics házimozihoz tartozik, és 3X erősítésű. ahhoz képest, hogy nem valami nagy, elég tisztán, és erőteljesen szól. anno volt mélyládám is, de rájöttem, hogy nincs rá szükségem.
nem volt mindig ilyen kis gépem, keresek egy képet, ahol látszik, hogy ki volt használva az asztal.