Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
Több dolog miatt nem raktam le a gépet az asztal alá

Egyrészt keveset használom, inkább a netbook-on dolgozok. Max ha filmet nézek, vagy játszok, akkor használom az asztali gépet. de mivel nincs hangfalam, csak füles, így nem zavar a hangja se. Meg nem is tartom hangosnak a gépet.
Másrészt, a képen szerintem látszik, hogy pont annyi hely van a fiókok között, hogy kényelmesen befér a lában, és ha még itt lenne a gép, akkor zavarna. És az se lenne túl kényelmes, hogy oda kelljen bebujkálnom, ha szerelni, takarítani, bekapcsolni kell a gépet. Mert például takarítani hetente kell, sajnos elég szépen gyűjti a port a fekete ház
Nekem valahogy tetszik, hogy itt van mellettem, pár alkalomtól eltekintve sosem voltak asztal alatt a gépeim
Szerk.: amik még zavarnak, azok a vezetékek. Majd szépen lassan száműzni szeretnék minden vezetékes dolgot, csak egyedül a billentyűzetet sajnálnám, mert tudtommal azt már nem forgalmazzák wireless kivitelben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Automata kávégépek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G6 Intel Penium 5450U laptop
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest