Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
válasz
Hevius
üzenetére
Az a baj, hogy az ízlésemnek sok minden tetszene. Kék-fekete lenne szerintem a legjobb (valami mély, kevésbé élénk kék árnyalattal), bár jó lenne előre látni, hogy milyen lenne, mert utána már nem lenne kedvem újrafesteni, meg ugyebár az anyagi helyzetemre se lenne jótékony hatással.
W. : igazad van, hogy a fekete marha unalmas már, de mégis abból van a legtöbb és (szerintem) még mindig az egyik legszebb megoldás. Régóta gondolkodom valami fekete-fehér kombináción is, de mivel igencsak vizuális típus vagyok, ezért látnom kéne, hogy nézne ki.
Krómozás vagány lenne, de mivel mindent magam szeretnék csinálni (ugye ez lenne a moddolás lényege), ezért ez kiesik.Plejik: valószínűleg a kék-fekete lesz. Kevesebb lesz a kék egy kicsivel, aztán ha nem lesz jó, akkor kezdek csiszolni

szerk 1 : Ha már itt tartunk, akkor nincs valakinek egy felesleges multitokmánya Dremel gépekhez??

szerk 2 : ilyen alu,-vagy acél lemezt, honnan a legegyszerűbb és legolcsóbb szerezni, amiből ilyen takaró lemezeket lehet hajtogatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Corsair SF600 600W Gold SFX Moduláris Tápegység
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest