Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Köszönöm szépen mindenkinek a kutatómunkát!
Le a kalappal az itteni segítőkész közösség előtt! -
aleister
veterán
válasz
Dr.Szilícium
üzenetére
A meghibásodás konkrét okát ismerem. A 12 centis venti egyik lamellája megfáradt, eltört, majd beékelődött a hűtőrácsba. A venti így megállt, szóval feltehetően túlmelegedett ez-az. A kolléga mérése alapján egyedül ez a mosfet rossz.
#76033coco2
Köszi az infót! Konkrétan ő a delikvens. Ha jól értem akkor az FQA a tokozás. Az 1B27BR mit jelent pontosan? Kerestem az adatlapját, de most nem volt a barátom a gugli.
[kép] -
aleister
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Enermax Maxrevo 1600 gold. Nem volt olcsó.
Node a lényeg, hogy az elektroműszerész kolléga kimérte, csak ez a mosfet ment el benne. Ennyit bőven megér. -
aleister
veterán
Sziasztok!
A tápos topikban már felraktam a kérdést, de elég kihalt, így inkább beírom ide is, hátha...
Szóval meghalt az Enermax tápomban az egyik mosfet. 24N50-es. Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.
1. Itthon honnét érdemes beszerezni? Én 5000 forintért találtam + házhozszállítás díja. Ebay-en ingyenes szállítással 800-1200 körül már van.
2. A többi jelöléssel érdemes foglalkoznom (1B27BR, FQA), vagy elég, ha beszerzek egy 24 amperes, 500 voltos jószágot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- EAFC 26
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold